Привет !![]()
Искам да ми предложите най-щадящият начин за изрусяване на косата.Естествената ми коса е кестенява и досега никога не съм я боядисвала.Искам да си я направя пепеляво русо.Веднъж бях говорила с моята фризиорка за изрусяването и тя каза че сега имало много изсветлители,които по-малко изгарят косата и другият начин за изрусяване е чрез кичури.Нека блондинките да споделят как са започнали да се изрусяват,кой на4ин според тях е по-добър и много ли е трудна поддръжката .Благодаря предварително!
И аз съм в същото положение като теб ;д И аз съм с кестенява коса и искам да си изруся косата ;д
Нещо такова :
![]()
( само какъв пример .. ;д ) От доста време чета разни теми и подобни, но наистина няма нещо, което да помогне без изгаряне .. А ти да имаш някаква идея за някаакъв продукт ;д
момичета,не си хабете коситесеризоно,има достатъчно клонинги на Андрея.
но ако все пак ще си го решили с боя без амоняк ... абе то всичко гори,малко или много.но пък от един път нищо няма да стане чак толкова ... за мен кичури е по-добрият вариант,по ми допада,на кестенява коса,примерно ... за лятото е добре. (:
~ A girl should be two things:classy and fabulous. - Coco Chanel <3
С безамонячна боя,ще станеш жълта с цвят " престояла пикня ".Когато се бояисвах руса,по-малко от половин година се изсветляах с кислородна вода.Резултатът беше много добър :
И то се изсветлявах,защото наш'те бяха против да си горя косата.После като се боядисах (само с боя без супра) резултатът беше много добър.Стана светло русо , и със следващите няколко боядисвания пепеляво.
ауу евала за темата!много се радвам че има с кой да споделя ... с тъмна кожа съм но със светли очи и искам много тъмно русо... аа някой разбиращ от фотошоп може ли да ми пише за да дам снимка да ми покаже как ще седи ?? Мерси предварително !
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
И моята коса е кестенява и утре една приятелка ще ме изрусява с къна(знам,че е вредно, но аз много искаам ;дд )
Ъм, не целя да те плаша или нещо, но има доста голяма вероятност, да не кажа максимална, да станеш жълта или оранжевникава.Първоначално написано от in4et0yy
whenever u r gone i just wanna be with ya .
Аз навремето бях блондинка и майката на гаджето ми си ме правеше на кичури с блондор. Бях пробвала няколко вида и има голяма разлика в марките. Кичурите ставаха много хубави и пепеляво руси.За жалост блондова гори косата адски много и накрая ме отказа от този цвят.
За кислородната вода: при мен нямаше голям ефект. По-скоро кичурите с нея ставаха оранжеви.
Къна не съм пробвала, но скоро мисля да си купя, но друг цвят.
Виж тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15
А искам да ви попитам когато се къносам и ако наистина стане оранжева, а не руса, мога ли пак отгоре да я боядисам в някакъв друг цвят??
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Първоначално написано от sexy_baby_originale
с перхидроллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллл шти стане бялааа катоо гъзз и после ше си сложишшш бояяяяяяяяяяяяяяяяя
А за това нещо ( http://www.rosaimpex.com/?step=modul...product_cat=69 ) да имате някакви отзиви? Просот не искам да правя нова тема, дано не се сърдиш ;дд
на кестенява коса кичури ?!Първоначално написано от dreamyyy
ъъ... ето една леко грозна снимка ноо как си ме представяш с кичури - http://www.prikachi.com/images/999/2273999F.jpg ??
Като не разбираш по-добре недей да пишеш .. !!Първоначално написано от beachgirl
ти на каква коса искаш да се правят кичури ..на руса ?!?!?!
ако се направят повече кичури на кестенява коса ..става супер, точно като русои отдолу все едно е кафяво ..
иначе нама щадящ начин ..вс изтощава много .. на мен първата боя ми беше на Л`Ореал Преференс, а следващата от фризьорката ама след около половин година станах г/д средно руса (като се има впредвит, че не съм слагала блондор и съм се боядисвала по 1 път в месеца) ..и косата ми доста се изтощииа и поддръжката е голяма .. то не са корени, не са връхчета ..ужас ..корените се показват в средата на месеца (зависи) и отново тряя да се съсипваш .. Общо взето който е с руса коса тряябва да бъде много поддържан, защото иначе косата ще станее наа пухх хихи една мекичкаа такаваа ужасна
..
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Искам да попитам как точно става изсветляването с кислородна вода?Колко % гд трябва да е ?![]()
Аз не искам да я изруся,а само да я изсветля.Първоначално написано от Callisto
Страх ме е сама да си правя такива експерименти с блондор.Първоначално написано от Callisto
Gllory ... съжалявам че "не разбирам" ноо темата си е за тва ... като човек "не разбира" да пита ... ии ще си пиша колкото искам !!![]()
+1 от личен опит го знам!Първоначално написано от rakiQ
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
A да попитам, какво става като си изсветлиш косата с кислородна вода 3 %![]()
Това да го разбирам като че ще умра от гледката след изсветляването ?!![]()
![]()