Цитирай Първоначално написано от beachgirl
Цитирай Първоначално написано от dreamyyy
момичета,не си хабете косите серизоно,има достатъчно клонинги на Андрея. но ако все пак ще си го решили с боя без амоняк ... абе то всичко гори,малко или много.но пък от един път нищо няма да стане чак толкова ... за мен кичури е по-добрият вариант,по ми допада,на кестенява коса,примерно ... за лятото е добре. (:
на кестенява коса кичури ?! ъъ... ето една леко грозна снимка ноо как си ме представяш с кичури - http://www.prikachi.com/images/999/2273999F.jpg ??
Като не разбираш по-добре недей да пишеш .. !!
ти на каква коса искаш да се правят кичури ..на руса ?!?!?!

ако се направят повече кичури на кестенява коса ..става супер, точно като русо и отдолу все едно е кафяво ..
иначе нама щадящ начин ..вс изтощава много .. на мен първата боя ми беше на Л`Ореал Преференс, а следващата от фризьорката ама след около половин година станах г/д средно руса (като се има впредвит, че не съм слагала блондор и съм се боядисвала по 1 път в месеца) ..и косата ми доста се изтощии а и поддръжката е голяма .. то не са корени, не са връхчета ..ужас ..корените се показват в средата на месеца (зависи) и отново тряя да се съсипваш .. Общо взето който е с руса коса тряябва да бъде много поддържан, защото иначе косата ще станее наа пухх хихи една мекичкаа такаваа ужасна ..