.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

свършване ...гинеколог ??

вчера с приятеля ми правихме секс и не сме много сигурни дали не е свършил в мен.сега сутринта ще ходим за ескапел,но искам да попитам ако отида на гинеколог преди това той ще ми каже ли с точност дали има нещо в мен или ???

Не и преди да е станало късно за Ескапел-а според мен.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    А бе ти испий 1 Ескапел па после ходи каде искаш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не вярвам да ти каже нещо подобно. Предполага се, че си стояла права поне малко, че си си взела душ, т. е. каквото е останало, е изтекло и отмито. Опашатковците са се насочили накъдето трябва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото знам - НЕ..Най-добре май ще е да изпиеш Ескапел,докато не е късно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Добре де,как така твоя приятел не е сигурен, дали е свършил в тебе?Ти може също да усетиш?Да не говорим за него вече..
    От една страна е добре,да пиеш хапче,от друга ще ти обърка хормоните.Но щом толкова се съмняваш,най-добре пий!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    И според мен е най-добре да пиеш хапчето.

Хапчето, ако не се лъжа може да се изпие до 3 дни след половия акт, и няма как да се разбере дали си забременяла през това време, което ще рече ПИЙ хапчето! Колкото по-рано, толкова по-нисък е процента от забременяване!

Копирам един абзац от една от темите във форума:
    "Не бива да се разчита на преждевременото прекъсване на акта. При вагинален контакт дори и мъжът да еякулира извън вагината на жената, често отделни сперматозоиди излизат много по-рано с телесните течности. Един сперматозоид е достатъчен, за да се оплоди яйцеклетката. Сперматозоида може да живее в тялото на жената повече от 5 дни, понякога и до 7 дни. Не бива да се допуска и повторен сексуален акт, скоро след първия. Остатъчни телесни течности, пренасящи сперматозоиди, живеят в тялото на мъжа. И аргументи от рода на "добре измит" "изпишкал се" "ще сложа презерватив" (презервативите се късат често), не бива да успокояват никого."
    Girls: Cigarettes are only sexy in photographs!

купихме днеска хап4ето и го изпих си4ко си е ок..просто исках да знам дали гинеколога би могъл да каже нещо ако ме погледне днес но както и да е мерси на всички

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    "Не бива да се разчита на преждевременото прекъсване на акта. При вагинален контакт дори и мъжът да еякулира извън вагината на жената, често отделни сперматозоиди излизат много по-рано с телесните течности. Един сперматозоид е достатъчен, за да се оплоди яйцеклетката. Сперматозоида може да живее в тялото на жената повече от 5 дни, понякога и до 7 дни. Не бива да се допуска и повторен сексуален акт, скоро след първия. Остатъчни телесни течности, пренасящи сперматозоиди, живеят в тялото на мъжа. И аргументи от рода на "добре измит" "изпишкал се" "ще сложа презерватив" (презервативите се късат често), не бива да успокояват никого."
    И после се чудите защо се е шашнало онова момиче, чийто приятел е пуснал темата, че приятелката му има огромен страх от забременяване... Не правя секс, но наистина ли чак толкова често се късат презервативите?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И после се чудите защо се е шашнало онова момиче, чийто приятел е пуснал темата, че приятелката му има огромен страх от забременяване... Не правя секс, но наистина ли чак толкова често се късат презервативите?
    На мен до сега(да чукам на дърво и камък) не са ми се късали..

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    И според мен е най-добре да пиеш хапчето.
    Просто аз

Как така приятеля ти незнае дали е свършил или не в теб?

Град
    Цитирай Първоначално написано от takemybreathaway
    Как така приятеля ти незнае дали е свършил или не в теб?
    И аз това питах в 1-вия си пост,но отговор не получих

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Добре де,как така твоя приятел не е сигурен, дали е свършил в тебе?Ти може също да усетиш?Да не говорим за него вече..
    От една страна е добре,да пиеш хапче,от друга ще ти обърка хормоните.Но щом толкова се съмняваш,най-добре пий!
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Супер фен Аватара на Passi0n
    аххахаха
    ще ти отвори оная работа и ще каже на сперматозоидите " К'во става, пичове, как е там?"

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Според мен трябва да вземеш хапчето докато не е станало твърде късно.Да, има шанс да ти обарка хормоните това е лошата част ,но ако се притесняваш толкова вземи хапчето аз ако бях на твое място щях да го изпия.Само спокойно .Пък и как така приятелят ти няма да знае дали е свършил в теб .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си