- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване ...гинеколог ??
вчера с приятеля ми правихме секс и не сме много сигурни дали не е свършил в мен.сега сутринта ще ходим за ескапел,но искам да попитам ако отида на гинеколог преди това той ще ми каже ли с точност дали има нещо в мен или ???
Не и преди да е станало късно за Ескапел-а според мен.
А бе ти испий 1 Ескапел па после ходи каде искаш![]()
Не вярвам да ти каже нещо подобно. Предполага се, че си стояла права поне малко, че си си взела душ, т. е. каквото е останало, е изтекло и отмито. Опашатковците са се насочили накъдето трябва.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Доколкото знам - НЕ..Най-добре май ще е да изпиеш Ескапел,докато не е късно
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре де,как така твоя приятел не е сигурен, дали е свършил в тебе?Ти може също да усетиш?Да не говорим за него вече..
От една страна е добре,да пиеш хапче,от друга ще ти обърка хормоните.Но щом толкова се съмняваш,най-добре пий!
И според мен е най-добре да пиеш хапчето.
Хапчето, ако не се лъжа може да се изпие до 3 дни след половия акт, и няма как да се разбере дали си забременяла през това време, което ще рече ПИЙ хапчето! Колкото по-рано, толкова по-нисък е процента от забременяване!
Копирам един абзац от една от темите във форума:
"Не бива да се разчита на преждевременото прекъсване на акта. При вагинален контакт дори и мъжът да еякулира извън вагината на жената, често отделни сперматозоиди излизат много по-рано с телесните течности. Един сперматозоид е достатъчен, за да се оплоди яйцеклетката. Сперматозоида може да живее в тялото на жената повече от 5 дни, понякога и до 7 дни. Не бива да се допуска и повторен сексуален акт, скоро след първия. Остатъчни телесни течности, пренасящи сперматозоиди, живеят в тялото на мъжа. И аргументи от рода на "добре измит" "изпишкал се" "ще сложа презерватив" (презервативите се късат често), не бива да успокояват никого."
Girls: Cigarettes are only sexy in photographs!
купихме днеска хап4ето и го изпих си4ко си е ок..просто исках да знам дали гинеколога би могъл да каже нещо ако ме погледне днес но както и да е мерси на всички![]()
И после се чудите защо се е шашнало онова момиче, чийто приятел е пуснал темата, че приятелката му има огромен страх от забременяване... Не правя секс, но наистина ли чак толкова често се късат презервативите?"Не бива да се разчита на преждевременото прекъсване на акта. При вагинален контакт дори и мъжът да еякулира извън вагината на жената, често отделни сперматозоиди излизат много по-рано с телесните течности. Един сперматозоид е достатъчен, за да се оплоди яйцеклетката. Сперматозоида може да живее в тялото на жената повече от 5 дни, понякога и до 7 дни. Не бива да се допуска и повторен сексуален акт, скоро след първия. Остатъчни телесни течности, пренасящи сперматозоиди, живеят в тялото на мъжа. И аргументи от рода на "добре измит" "изпишкал се" "ще сложа презерватив" (презервативите се късат често), не бива да успокояват никого."
На мен до сега(да чукам на дърво и камък) не са ми се късали..Първоначално написано от Shadowsogirl
Първоначално написано от Grudi_SeXa
Просто аз
И аз това питах в 1-вия си пост,но отговор не получихПървоначално написано от takemybreathaway
![]()
Първоначално написано от VinDiesel
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
аххахаха
ще ти отвори оная работа и ще каже на сперматозоидите " К'во става, пичове, как е там?"
Според мен трябва да вземеш хапчето докато не е станало твърде късно.Да, има шанс да ти обарка хормоните това е лошата част ,но ако се притесняваш толкова вземи хапчето аз ако бях на твое място щях да го изпия.Само спокойно.Пък и как така приятелят ти няма да знае дали е свършил в теб
.
![]()