.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Солариум

Солариум

Привет на всички !
    Искам да попитам относно солариумите.Решила съм да ходя,но се чудя по колко минути да стоя за да има ефект.Попринцип кожата ми е светла,в момента имам лек тен от плаж,но искам още да почернея.Знаете ли горе-долу след колко минути има ефект.Не искам да ставам много черна ( като Николета Лозанова :Д ),просто искам малко пове4е тен. Трябва ли да си купувам задължително предпазващо масло ( специални за солариумите които са ) може ли да използвам плажно масло.В момента съм с едно от AVON (жълто 15 фактор).Благодаря предварително !

Град
    Roma, Italia
    сОлариум
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

извинявам се за правописната грешка

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ами в студиото трябва да има една схема с едно тестче... Дай снимка на кожата си. Вероятно си от тип 3 - европейския. Почни с 3 минути. Но прави пауза от поне 2-3 дни между отделните сеанси. Мажи се със специална соларна козметика, не с плажни масла. В студиото би трябвало да си намериш.

anonymous708973
    Guest
    Горният пост е точен.

Аз също се бях навила, обаче прочетох, че ако дори веднъж отидеш на солариум под 30 години, си увеличаваш шанса за рак със 75%...

Супер фен Аватара на galu6a

Re: Солариум

Цитирай Първоначално написано от missbeauty
    Привет на всички !
    Искам да попитам относно солариумите.Решила съм да ходя,но се чудя по колко минути да стоя за да има ефект.Попринцип кожата ми е светла,в момента имам лек тен от плаж,но искам още да почернея.Знаете ли горе-долу след колко минути има ефект.Не искам да ставам много черна ( като Николета Лозанова :Д ),просто искам малко пове4е тен. Трябва ли да си купувам задължително предпазващо масло ( специални за солариумите които са ) може ли да използвам плажно масло.В момента съм с едно от AVON (жълто 15 фактор).Благодаря предварително !
    зависи колко и силен солариума по принцип първия път и добре 5 мин ,щом си светла е добре да се намажеш или поне в началото аз си купих на Evelin стурва 7 лв просто попитай някоя козметика
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Горният пост е точен.

Аз също се бях навила, обаче прочетох, че ако дори веднъж отидеш на солариум под 30 години, си увеличаваш шанса за рак със 75%...
    Казва се МАЛшанс.
    Иначе, ебати цифрата Струва ми се лееееко преувеличено за 75-процента от една процедура, но добре че се спрях със солариума аз.

anonymous708973
    Guest
    Увеличава се МАЛшансът
    МАЛшанс означава "лош, неблагоприятен случай" (тълковен речник).
    Айде като се поправяме, поне да сме сигурни.

Иначе и на мен ми е леко преувеличено, ама знам ли...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не можеш да се мажеш със слънцезащитна козметика, защото са за слънце.
    Щом имаш тен, спокойно можеш да почнеш и от 5 минути. Аз гледах по новините наскоро, че първите 10 процедури на солариум не са вредни...оттам нататък вече ако се прекалява, рискът да получиш рак на кожата в по - късен етап, се увеличва. Но нормално, нищо прекалено не е полезно.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Увеличава се МАЛшансът
    МАЛшанс означава "лош, неблагоприятен случай" (тълковен речник).
    Айде като се поправяме, поне да сме сигурни.

Иначе и на мен ми е леко преувеличено, ама знам ли...
    "Шанс" се използва, когато има благоприятна възможност да се случи нещо. "Малшанс" е обратното. Със сигурност ракът на кожата не спада към благоприятните, нали ?

anonymous708973
    Guest
    Ами всъщност не.
    Има шанс да закъснея. Има шанс да умра. - и двете са отрицателни, нали?

А как ти звучи: Има малшанс да умра
    Нелепо.

Не обичам да бъда поправяна, защото рядко греша, като става дума за езикова култура. Още повече неправилно.

Абе, то за тоя солариум спекулации всякакви. Едва ли е по-вреден от слънцето, а него колко го оплюват. Ако ходи 2 пъти седмично, едва ли ще има проблем.

от няколко ходения няма да умреш спокойно иначе ти препоръчвам да се пуснеш за 5 минути , ако искаш да има изобщо някакъв ефект .. ти си знаеш ква ти е кожата , аз примерно първия път се пуснах за 8 минути на турбо солариум и не изгорях изобщо ;D иначе ако лесно изгаряш ползвай соларна козметика или най добре питай някой в соларума където ще ходиш

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Не можеш да се мажеш със слънцезащитна козметика, защото са за слънце.
    Щом имаш тен, спокойно можеш да почнеш и от 5 минути. Аз гледах по новините наскоро, че първите 10 процедури на солариум не са вредни...оттам нататък вече ако се прекалява, рискът да получиш рак на кожата в по - късен етап, се увеличва. Но нормално, нищо прекалено не е полезно.
    Съгласна съм с "Goddess" ... Аз ходих на солариуми с аромо терапия, които на определени секунди/минути пръскат (някакав препарат)с цел по-дълго задържане на тена и овлажняване/подхранване на кожата и не ми се налагаше да използвам някакви лосиони..... хайде приятно "пекане"
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си