.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Windows 7 странен проблем с интернета

Здравейте преди пуснах тема дали ще ми тръгне windows 7 той ми тръгна сега обаче имам друг проблем и той е, че като свързвам с интернета ми изписва: Error 651, докато при другия уиндолс на компютъра (XP) върви интернета аз мисля, че проблема е някъде в уиндолса някой ако знае къде е моля за помощ
    Благодаря предварително

Повече от фен
    Windows 7 е голяма боза. До днеска бях с него и го махнах, защото е много бъгав. Най-добре си слагай XP или Linux. Другите не струват!

Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Windows 7 е голяма боза. До днеска бях с него и го махнах, защото е много бъгав. Най-добре си слагай XP или Linux. Другите не струват!
    Бреиййй аз пък вече 9-10 месеца съм на Windows 7 и тея бъгове не са ме засегнали... Чудя се дали Win-а ти е виновен или по скоро "задклавиатурното устройство"!

Относно проблема ето тук са изброени начини за неговото отстраняване: >> Цък <<

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    аз като си направих седмицата цял ден се рових къде да намеря настроиките за нета намерих ги и ми тръгна като при хп до ден днешен съм нямал бъг с игра, програма, или интернет проблема е във вашите машини или в самата седмицата ако е лицензирана като моята :P

Голям фен Аватара на Tedchy
    И аз съм с 7-цата и нямам никакви проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си