- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.44
ААААААААААЙДЕ НАЩЕЕ !! йеп,йеп,йеп,йеп !! =D> =D> =D> =D> =D>
Дрън-дрън
Тва е отвратително....Първоначално написано от diksi
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И ти ли бе?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Lexynnka
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
офффф..... ше се побъркам ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
светулко..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
как сте![]()
бтв днес се разорих в моламама ми вика да харча разумно
![]()
Пфф дано не се излива тука, че тоя проклет ремонт нз кога ще свърши..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
Ти се разори? Аз като ходя да си купувам дрехи и тва-онова наще плащат...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Перфектно съм...тъкмо ставам, Ти?![]()
Lexynnka
е то е ясно че парите са на наще ама те ми бяха дали доста и сега ако разберат че сичко съм похарчилаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
сега се прибрах,добре съм..![]()
Дано(не вали там), ама надали.![]()
Муахахахаха.![]()
evalongoriq, мога само да ти препоръчам да потърсиш и да прегледаш постовете на Канис(Canis_Dirus) относно моловете. Даже направо му пиши лично, усещам, че ще си допаднете. (без майтап)
Ааа...те наще знаят, че квото ми дадат за дрехи веднага заминава....Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Lexynnka
Абе я сиктир бе, дано при вас понавали убаво и като пекне една приятна мор да стане, рай за комарите и сякви летящи гадинкиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Lexynnka
какво правите![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ебах мааму, един съсед на моите години са го наръгали сума си му и пъти с нож некви мангали...![]()
![]()
Соф, преди малко станах... Ти?![]()
Lexynnka
тъпея дразня се ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
От кво се дразниш? Иначе голяма скука ся и тука...![]()
Lexynnka
Нещо нервничък ми се виждаш.Първоначално написано от L0ST
Комарите и "сякви летящи гадинки" си ги има и без това, заради Дунав, така че не виждам какво ще му е по-различното.
![]()
И да, не се изля пороят, който исках. От мъка позволих да ме натъпчат с огромна чиния спагети.![]()
И после на мен ми викат, че съм била зла, когато съм станела от сън...![]()