- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мондиал 2010
Понеже пише "Музика и ТВ", а световното го излъчват по тв-то.. освен ако няма някъде в някой забутан раздел подобна тема, пишете всичко - впечатления, коментари за мачове, прогнози за мачове...
p.s.: единствената подобна тема видях в "спорт", където имаше само за фаворит за шампион.. което няма нищо общо с тематиката на мойта тема![]()
утре мачовете ще са интересни
Португалияя![]()
![]()
преди това световно мачове не гледах, ама ИЗОБЩОся покрай гаджето взех даже да разбирам и обсъждам мачове, голове, футболисти
![]()
Аз симпатизирам на САЩ и ме е яд, че преди малко паднаха, но това е животът ... иначе кога ще дават Англия и Германия, ако може някой да ми каже ?
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
днесПървоначално написано от selenasky
HarleyFlanagan ... не мисля![]()
someone just got full of fail!
Нека им на янките!Надявам се Гана да бият и Уругвай и да стигнат полуфиналите! На тия калитари САЩ само мога да кажа - "Къде е вашия господ сега бре? Нали той (щото вие сами не можете) ви спаси срещу Алжир?!" Искрено ги мразя, тъпа държава, тъп народ, тъпи звезди, слаб отбор по футбол.. некадърнициии
![]()
![]()
![]()
ткам, като цяло симпатизирам на Аржентината като цяло, надявам се да станат те шампиони, ама ме е яд за Швейцария, Кот Д'Ивоар и Сърбия... заслужаваха да продължат![]()
колкото до Франция - не мога да го измисля как са успели да стигнат до финала миналата година...
А до Италия - видях точно 2ма, които бяха и в отбора миналия мондиал... Гатузо и Пирло... а, и Замброта също... и туй-то... и пак успяха 2 гола да вкарат с тия играчи вътре... иначе супер зле беше отбора им и мога да ги оправдая... единствено съжалявам за Липи...
утре съм за Англия и за Аржентина
говорех да съм ги видял в един мач.. Буфон кога игра - първия мач.. толкова... Джилардино 1 път го вкара и после го достраша... от новите най ми хареса Монтоливо и Пепе... те праеха заплахи от далече.. и то реални заплахи... ама нито 1 реализирана.. уви
Големите ми очаквания за Сърбия си заминаха. Иска ми се Мексико да бият Аржентина, но не мисля. Едвам излязоха от групите, а пък представям си да бият може би най-добре представящия се отбор до момента. Миро Клозе вече ще е на линия за мача с Англия и си мисля, че немците ще продължат даже и без да се напрягат много. Надявам се все пак англичаните да се събудят малко.
Днес 17:00 Германия - Англия
Днес 21:30 Мексико - Аржентина
мойте фаворити ДАНИЯ отпаднаха в групите за което много ме е яд. Сега ми остава да стискам палци за Уругвай и Португалия .. дано един от тези 2 вземе световната купа !
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
чисто 2:2 е засега... да им набутат 2 гола на германците дано! Кьорави съдии!![]()
мачкай НЕМСКА машино![]()
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Германия са великиииииииииии![]()
![]()
Йозил и Мюлер са нещо, което Англия никога няма да има
![]()
Миличките англичани как затънъха с тоя жабар Капело![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
толкова си компетентна, колкото и жената в студиото на БНТПървоначално написано от selenasky
Капело като е имал силни години, Йоаким е сукал мляко от на мама си цицката... Айде сега Аржентина да бият Мексико, да покажат как се прави на Германия и да ви смъкнат шибаното самочувствие... пожелавам ви го от сърце
![]()
Сега ще ви направя велико обобщение на ГЕРМАНИЯ.
От групата им с играчи е пълно с футболисти от други държави.
Клозе,Какау,Подолски,Кедир ,Гомес,Сердар Ташчи,Денис Аого,Марко Марин,Месут Йозил и Джером Боатенг.
Турци,поляци и каквото си пожелаеш.
А що не фанеш да отидеш да си слушаш Гей Бийбър и да не коментираш много много това, което не разбираш: футбол.Първоначално написано от selenasky
Аре, да не забравяме, че футбола е спорт и е създаден да забалвява хората, а не да ги превръща в злобни тъпанари.
Аз бях за Англия, но след като отпаднаха със срамните 4:1 (вратаря е много зле, според мен), ще викам за Испания.
И все пак имам чувството, че Уругвай ще стигнат поне до финал.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Жабарите са всичко друго но не и добри! Германия шампион!
ваУ рокс
Grell
Англия ми станаха сууупер противни.. От фаворити - противняци.. ^^ Лампард просто... нямам думи.. Германия заслужиха победата! И каквото и да ми говорите, тази година Англия тотално се осраха!!! ^^
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Eliii - вратаря нямаше да е толкова "зле", ако имаше защитници да покриват играчите... много слабо... МНОГО!
Аржентина ол дъ уей, да покажат на швабите как се играе![]()
Айде не ми казвай аз колко разбирам от футболПървоначално написано от Eliii
![]()
това, 4е симпатизирам на друг отбор и не харесвам Англия не зна4и, 4е не разбирам ... от на4алото на светоеното и мач не съм изпуснала ... а колкото до Джъстин - абе хора спрете да го замесвате бе - фенка съм му и кво толкова![]()
не ти го казвам с лоши чувства Ели ...![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
^ Тука си права..Eliii недей да разбираш и ти толкова.
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
абе швабите ги видяхме срещу Сърбия кво напрайха... не ми ги хвалете много...
относно Аржентина - Мексико.. 3:1 беше малко.... и с незачетен гол, сините щяха да се надъхат още повече и да ги ожулят по-здраво... да - имаше засада, но им го зачетоха... шанс! И все пак добра игра показаха... да ви видим сега, германци, кво ше напрайте срещу укритието на Гестапо![]()
От друга страна бразилците имат лесна плячка... ОТНОВО... ше ги видим на четвъртфинала срещу Холандия кво ше направят.. лалетата добре играят засегаутре няма да има интересни мачове
и Пиотр ТроховскиПървоначално написано от LoveLetter
![]()
Хитлер ще се обърне в гроба...
иначе добре играят, предупреждавал съм отдавна за Томас Мюлер
сега ще ги видим колко наистина могат, срещу Аржентина![]()
Халфовата линия на Англия също нещо ми е странна...Първоначално написано от HarleyFlanagan
Вярно Джерард ляв халф?!
мястото му е до Лампард.
Мисля, че с Джо Коул и Милнър на другото крило нещата ще изглеждат по-добре...
Рууни на това първенство също не приличаше особено на себе си...
на Хески си мисля, че му мина времето...вярно бори се, полезен е да сваля високи топки, изключително здрав е, но се губи скоростта на атаките...с Дефоу е по-добре, но пак 1 Майкъл Оуен ако не беше контузен с опита си и голаджийския нюх щеше да е по-различно.
поне така си мисля
Също не смятам, че Ледли Кинг и Джейми Карагър, които играха в първите мачове са по-качествени от Матю Ъпсън
Джеймс не го харесвам като вратар, а Грийн пък заради тази глупост скоро не знам дали ще пази отонво, а е видно кой е по-добрия вратар...
но Англия от едно 20 години не са имали абсолютно читав вратар![]()
Ако им бяха зачели гола (без съмнение редовен) можеше и по-друг начин да се развият нещата, но това е 1 голямо 'ако'...
Съдбата се реваншира на Германия![]()
Темпест, ако го нямаше червения картон нямаше ли да е по-различно?
Ами ако Хари Кюъл не беше получил ч.к в 20тата минута срещу Гана, нямаше ли да ги бият?
Ами Тим Кейхил? Ако играеше и той...
щеше да е по-различно, но това пак е "ако"
класираха ли се? класираха се.
пребиха ли Англия? пребиха ги.
Бях го забравил.Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Иначе да и аз съм на мнение, че играха много добре и ги предпочитам пред Аржентина,Бразилия и Испания. Холандия също са способни да направят изненада. Даже не мисля, че ще е толкова изненадващо, ако продължат поне до полуфинал.
ха ха ха . Какво направи великия УЕЙН РУУНИ ?! Идола на Манчестър Юнайтед ?! май нямаше кой да му подава топката на празната врата , понеже Лампард и Джерард се надпреварваха кой колко удара ще направи към вратата .. жалките Англичани със жалкия им стил на игра .. Евала на Немците , направиха много силен мач , като се надявам да повторят същото и срещу Аржентина ..
LoveLatter - Марио Гомес е чист ГЕРМАНЕЦ ..
много ме съмнява че утре Словакия ще направят поредната изненада на това световно .. но да видим![]()
![]()
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Гомес не ми звучи много немско ама карай. Иначе съм съгласен за Руни. Не е, като в Манчестър да го забият напреде и да чака топката на крака си.