.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 189
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Мондиал 2010

Понеже пише "Музика и ТВ", а световното го излъчват по тв-то.. освен ако няма някъде в някой забутан раздел подобна тема, пишете всичко - впечатления, коментари за мачове, прогнози за мачове...

p.s.: единствената подобна тема видях в "спорт", където имаше само за фаворит за шампион.. което няма нищо общо с тематиката на мойта тема

утре мачовете ще са интересни

Португалияя

преди това световно мачове не гледах, ама ИЗОБЩО ся покрай гаджето взех даже да разбирам и обсъждам мачове, голове, футболисти

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Аз симпатизирам на САЩ и ме е яд, че преди малко паднаха , но това е животът ... иначе кога ще дават Англия и Германия, ако може някой да ми каже ?
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    иначе кога ще дават Англия и Германия, ако може някой да ми каже ?
    днес

HarleyFlanagan ... не мисля

Град
    Дружба
    someone just got full of fail!

Нека им на янките! Надявам се Гана да бият и Уругвай и да стигнат полуфиналите! На тия калитари САЩ само мога да кажа - "Къде е вашия господ сега бре? Нали той (щото вие сами не можете) ви спаси срещу Алжир?!" Искрено ги мразя, тъпа държава, тъп народ, тъпи звезди, слаб отбор по футбол.. некадърнициии

ткам, като цяло симпатизирам на Аржентината като цяло, надявам се да станат те шампиони, ама ме е яд за Швейцария, Кот Д'Ивоар и Сърбия... заслужаваха да продължат

колкото до Франция - не мога да го измисля как са успели да стигнат до финала миналата година...
    А до Италия - видях точно 2ма, които бяха и в отбора миналия мондиал... Гатузо и Пирло... а, и Замброта също... и туй-то... и пак успяха 2 гола да вкарат с тия играчи вътре... иначе супер зле беше отбора им и мога да ги оправдая... единствено съжалявам за Липи...

утре съм за Англия и за Аржентина

Град
    Дружба
    говорех да съм ги видял в един мач.. Буфон кога игра - първия мач.. толкова... Джилардино 1 път го вкара и после го достраша... от новите най ми хареса Монтоливо и Пепе... те праеха заплахи от далече.. и то реални заплахи... ама нито 1 реализирана.. уви

Град
    Anfield Road
    Големите ми очаквания за Сърбия си заминаха. Иска ми се Мексико да бият Аржентина, но не мисля. Едвам излязоха от групите, а пък представям си да бият може би най-добре представящия се отбор до момента. Миро Клозе вече ще е на линия за мача с Англия и си мисля, че немците ще продължат даже и без да се напрягат много. Надявам се все пак англичаните да се събудят малко.

Град
    Philippines
    Днес 17:00 Германия - Англия
    Днес 21:30 Мексико - Аржентина

мойте фаворити ДАНИЯ отпаднаха в групите за което много ме е яд. Сега ми остава да стискам палци за Уругвай и Португалия .. дано един от тези 2 вземе световната купа !
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Град
    Дружба
    чисто 2:2 е засега... да им набутат 2 гола на германците дано! Кьорави съдии!

Град
    Philippines
    мачкай НЕМСКА машино
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Германия са великиииииииииии Йозил и Мюлер са нещо, което Англия никога няма да има

Миличките англичани как затънъха с тоя жабар Капело
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Град
    Дружба
    Германия са великиииииииииии Йозил и Мюлер са нещо, което Англия никога няма да има

толкова си компетентна, колкото и жената в студиото на БНТ Капело като е имал силни години, Йоаким е сукал мляко от на мама си цицката... Айде сега Аржентина да бият Мексико, да покажат как се прави на Германия и да ви смъкнат шибаното самочувствие... пожелавам ви го от сърце

Град
    Anfield Road
    Сега ще ви направя велико обобщение на ГЕРМАНИЯ.
    От групата им с играчи е пълно с футболисти от други държави.
    Клозе,Какау,Подолски,Кедир ,Гомес,Сердар Ташчи,Денис Аого,Марко Марин,Месут Йозил и Джером Боатенг.
    Турци,поляци и каквото си пожелаеш.

А що не фанеш да отидеш да си слушаш Гей Бийбър и да не коментираш много много това, което не разбираш: футбол.

Аре, да не забравяме, че футбола е спорт и е създаден да забалвява хората, а не да ги превръща в злобни тъпанари.

Аз бях за Англия, но след като отпаднаха със срамните 4:1 (вратаря е много зле, според мен), ще викам за Испания.

И все пак имам чувството, че Уругвай ще стигнат поне до финал.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Жабарите са всичко друго но не и добри! Германия шампион!
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Англия ми станаха сууупер противни.. От фаворити - противняци.. ^^ Лампард просто... нямам думи.. Германия заслужиха победата! И каквото и да ми говорите, тази година Англия тотално се осраха!!! ^^
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Дружба
    Eliii - вратаря нямаше да е толкова "зле", ако имаше защитници да покриват играчите... много слабо... МНОГО!

Аржентина ол дъ уей, да покажат на швабите как се играе

Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Цитирай Първоначално написано от Eliii

А що не фанеш да отидеш да си слушаш Гей Бийбър и да не коментираш много много това, което не разбираш: футбол.

Аре, да не забравяме, че футбола е спорт и е създаден да забалвява хората, а не да ги превръща в злобни тъпанари.

Аз бях за Англия, но след като отпаднаха със срамните 4:1 (вратаря е много зле, според мен), ще викам за Испания.

И все пак имам чувството, че Уругвай ще стигнат поне до финал.
    Айде не ми казвай аз колко разбирам от футбол
    това, 4е симпатизирам на друг отбор и не харесвам Англия не зна4и, 4е не разбирам ... от на4алото на светоеното и мач не съм изпуснала ... а колкото до Джъстин - абе хора спрете да го замесвате бе - фенка съм му и кво толкова
    не ти го казвам с лоши чувства Ели ...
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ^ Тука си права.. Eliii недей да разбираш и ти толкова.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Дружба
    абе швабите ги видяхме срещу Сърбия кво напрайха... не ми ги хвалете много...

относно Аржентина - Мексико.. 3:1 беше малко.... и с незачетен гол, сините щяха да се надъхат още повече и да ги ожулят по-здраво... да - имаше засада, но им го зачетоха... шанс! И все пак добра игра показаха... да ви видим сега, германци, кво ше напрайте срещу укритието на Гестапо

От друга страна бразилците имат лесна плячка... ОТНОВО... ше ги видим на четвъртфинала срещу Холандия кво ше направят.. лалетата добре играят засега утре няма да има интересни мачове

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    Клозе,Какау,Подолски,Кедир ,Гомес,Сердар Ташчи,Денис Аого,Марко Марин,Месут Йозил и Джером Боатенг.
    и Пиотр Троховски
    Хитлер ще се обърне в гроба...

иначе добре играят, предупреждавал съм отдавна за Томас Мюлер
    сега ще ги видим колко наистина могат, срещу Аржентина

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Англия са си виновни сами...

Всички знаем какви са им играчите, но явно само Капело не е забелязал, че защитата му е прекалено бавна, за да противодейства на Йозил, Клозе, Подолски и Мюлер (винаги, когато в Маншафта има Мюлер - става нещо велико!), което доведе до подобен резултат. Все пак можеше да излезе с по-изтеглена защита, а не да се отварят такива пространства...

Втората му грешка беше забиването на Джерард по левия фланг, където той се мъчеше и откровено забавяше и опропастяваше атаките.
    Халфовата линия на Англия също нещо ми е странна...
    Вярно Джерард ляв халф?!
    мястото му е до Лампард.
    Мисля, че с Джо Коул и Милнър на другото крило нещата ще изглеждат по-добре...

Рууни на това първенство също не приличаше особено на себе си...
    на Хески си мисля, че му мина времето...вярно бори се, полезен е да сваля високи топки, изключително здрав е, но се губи скоростта на атаките...с Дефоу е по-добре, но пак 1 Майкъл Оуен ако не беше контузен с опита си и голаджийския нюх щеше да е по-различно.
    поне така си мисля
    Също не смятам, че Ледли Кинг и Джейми Карагър, които играха в първите мачове са по-качествени от Матю Ъпсън
    Джеймс не го харесвам като вратар, а Грийн пък заради тази глупост скоро не знам дали ще пази отонво, а е видно кой е по-добрия вратар...
    но Англия от едно 20 години не са имали абсолютно читав вратар

Ако им бяха зачели гола (без съмнение редовен) можеше и по-друг начин да се развият нещата, но това е 1 голямо 'ако'...
    Съдбата се реваншира на Германия

Темпест, ако го нямаше червения картон нямаше ли да е по-различно?
    Ами ако Хари Кюъл не беше получил ч.к в 20тата минута срещу Гана, нямаше ли да ги бият?
    Ами Тим Кейхил? Ако играеше и той...
    щеше да е по-различно, но това пак е "ако"

класираха ли се? класираха се.
    пребиха ли Англия? пребиха ги.

Град
    Anfield Road
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter
    и Пиотр Троховски
    Хитлер ще се обърне в гроба...

иначе добре играят, предупреждавал съм отдавна за Томас Мюлер
    сега ще ги видим колко наистина могат, срещу Аржентина
    Бях го забравил.

Иначе да и аз съм на мнение, че играха много добре и ги предпочитам пред Аржентина,Бразилия и Испания. Холандия също са способни да направят изненада. Даже не мисля, че ще е толкова изненадващо, ако продължат поне до полуфинал.

Град
    Philippines
    ха ха ха . Какво направи великия УЕЙН РУУНИ ?! Идола на Манчестър Юнайтед ?! май нямаше кой да му подава топката на празната врата , понеже Лампард и Джерард се надпреварваха кой колко удара ще направи към вратата .. жалките Англичани със жалкия им стил на игра .. Евала на Немците , направиха много силен мач , като се надявам да повторят същото и срещу Аржентина ..

LoveLatter - Марио Гомес е чист ГЕРМАНЕЦ ..

много ме съмнява че утре Словакия ще направят поредната изненада на това световно .. но да видим
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Град
    Anfield Road
    Гомес не ми звучи много немско ама карай. Иначе съм съгласен за Руни. Не е, като в Манчестър да го забият напреде и да чака топката на крака си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си