.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 189

Hybrid View

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Цитирай Първоначално написано от DePutaMadre
    абе къде ако не е Вия Испания щяла да си ходи . пълни глупости . Ако не бяха Пе*ро и Иниеста не ми се мисли за Испанците .. Незнам какво ще им причини Немската Машина , ама като гледам как се измъчиха с/у Парагвай ..

колкото до Д.Вия - трябва да му дадат приза , за най голям ИНДИВИДУАЛИСТ и ЛАКОМНИК на световни първенства ..
    Ама нали разбираш, че идеята е да вкарваш голове, но да тва не е лека атлетика да си тичаш сам по терена и квото стане си е за тебе. Обаче според мене Вия се представи много добре това първенство и ще се доказва, като повечето добри футболисти
    незнам ти дали разбираш , обаче ако беше подал 50% от топките който губи , Испания щяха да бият с 2-3 гола разлика ..
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    В мача с Германия ще се събуди Ел Ниньо сигурен съм. Това ще е звездният му миг,ще ги разплаче пак както на финала на европейското.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt
    В мача с Германия ще се събуди Ел Ниньо сигурен съм. Това ще е звездният му миг,ще ги разплаче пак както на финала на европейското.
    ох нещо почва да ме разочарова, дано да греша..Той е мн силен футболист от мои лични наблюдения прави добри пасове, държи топката дълго време, да видим ко ще направи накрая, дано да ги разплаче И се моля да не вкарват по-малко от 1 гол..

Град
    Philippines
    ше вкара ако Вия му позволи
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

ше вкара ако Вия му позволи
    Ааа не не той Вийя иска изява, нека не поробваме самочувствието му

Град
    Anfield Road
    Торес ми напомня малко на Бербатов в националния ни. Все пак, не ми се вярва да няма мотивация.

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Не ти ли е неудобно да пишеш глупости?
    незнам кой пише глупости , че Торес е пълна дупка ама .. шанс
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Не ти ли е неудобно да пишеш глупости?
    незнам кой пише глупости , че Торес е пълна дупка ама .. шанс
    Колкото до Торес-харесвам играта му и не съм най-голямата разбирачка на футбола, просто изказвам наблюдения от играта му

Град
    Philippines
    попринцип гледам мачовете и затова съм останал с такова впечатления за Вия . . . Незнам , всеки с мнението си ;p
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Голям фен Аватара на MissStunning
    Видяхме "най-великото ултранападение", как извади мача в последните минути. Кандидат световните и европейски шампиони, това им е 6-тото попадение в първенството (ако не се лъжа), след "n" на брой греди и пропусната дузпа.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Давид Вия е един от най-добрите нападатели в момента, даже аз лично го поставям на първо място.

Вийя е нападател и голмайстор - в испанския национален отбор има достатъчно хора, които да подават, а от него се иска да вкарва и когато се отвори позиция - той опитва да го направи. Аз не искам да гледам нападател, който го е страх да се нагърби със завършващ удар, ами само да подава и при подобна сгъстена защита да бъде пресечен паса. В такива ситуации трябва да тества вратаря от различни положения...
    !!!

За какъв Торес говорите...къде е Вия, къде е Торес

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    много испанци, много нещо... да видим наистина какво ше направят "La whaaaat?!" на полуфинала... бях за Гана - паднаха, бях за Аржентина - паднаха... съмнява ме германците да паднат на полуфинал, когато са толкова близко... убиха 3 отбора с по 4 гола... Австралия, Англия и Аржентина... една кьорава Испания ли няма да бият?! Ххахаха все ми е тая, те се спасяват с един глупав гол, изключително скучни мачове правят! Що ми се струва, че на финал ше са Германия - Холандия?

Град
    Philippines
    апък и да добавя , че Германия има да си връща от финала на Европейското 2008 - загубен с 0:1
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Мондиала до сега поднася малко изненади,но качествени.Определено скучна групова фаза изключвам няколко мача и отпадането на Италия и Франция.Една силна Германия,която тактически и физически надиграва другите отбори и една силна Холандия.Браво на Уругвай приятно съм изненадан от тях,дано да гледаме зрелищен полуфинал.Испания не блестят и имат късмета да побеждават плюс силните игри на Вия.Смятам ,че с доза голям късмет и мотивация може и да победят Германия.

Днеска има ли мачове

Цитирай Първоначално написано от GracelessIsDumb
    Днеска има ли мачове
    Нее..чак във вторник

Аз за които отбори бях всичкитее отпаднаха... Изключвам Испания.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Аз за които отбори бях всичкитее отпаднаха... Изключвам Испания.
    И техния ред ще дойде
    Sex is:
    Like "Nike" - Just do It

Представям си Уругвай шампион Естествено, това не е невъзможно. Всичко може да се случи

Град
    Anfield Road
    Уругвайците имат своите шансове срещу Холандия, стига да не играят с двама в защита, както Бразилия.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Аз пък що така не мога да си представя Испания шампион

сега като се сетя с колко са били на финала - 1:0... с колко биха 95% от мачовете си на световното тая година - 1:0... повече не могат, срещу Хондурас май вкараха 2 гола и туй-то... Каква фурия са не мога да разбера.. Германия в момента вилнеят като ураган и не мисля, че ше има милост срещу "Европейския шампион"!

Да видим сега дали ще е 1:0, дали ще е за Испания и дали няма да има отмъщение? НЯМА ПРОШКА! МАНШАФТА ИДЕ!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Неее Испания няма да стане шампион,иначе се хвърля през балкона..
    Германия ще вземата купата..ясно е..
    Вчера как се ядосвах,как можа Аржентина да се изложи така..Меси го взеха за мезе.Тоя треньора само на него разчита а другите аржентинци само се бутаха в германците.Повече приличаше на кеч отколкото на мач..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Цитирай Първоначално написано от Steff9423
    Неее Испания няма да стане шампион,иначе се хвърля през балкона..
    Германия ще вземата купата..ясно е..
    Вчера как се ядосвах,как можа Аржентина да се изложи така..Меси го взеха за мезе.Тоя треньора само на него разчита а другите аржентинци само се бутаха в германците.Повече приличаше на кеч отколкото на мач..
    Меси го обявиха за Господ, много зле се представи

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Бе Господ чак..не ми се вярва ..Той че е млад и добър..ама има още хляб да яде..
    Иначе германците се справиха добре,макар че аз не бях за тях..Ама сега като играят с испанците,ще викам за тях...
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Цитирай Първоначално написано от Steff9423
    Бе Господ чак..не ми се вярва ..Той че е млад и добър..ама има още хляб да яде..
    Иначе германците се справиха добре,макар че аз не бях за тях..Ама сега като играят с испанците,ще викам за тях...
    Не се бъзикам, казаха го по БНТ и по Евроспорт, че Марадона нарекъл Меси "Господ"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си