- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мондиал 2010
незнам ти дали разбираш , обаче ако беше подал 50% от топките който губи , Испания щяха да бият с 2-3 гола разлика ..Първоначално написано от GracelessIsDumb
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
В мача с Германия ще се събуди Ел Ниньо сигурен съм. Това ще е звездният му миг,ще ги разплаче пак както на финала на европейското.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ох нещо почва да ме разочарова, дано да греша..Той е мн силен футболист от мои лични наблюдения прави добри пасове, държи топката дълго време, да видим ко ще направи накрая, дано да ги разплачеПървоначално написано от cunt
![]()
И се моля да не вкарват по-малко от 1 гол..
ше вкара ако Вия му позволи![]()
![]()
![]()
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Ааа не не той Вийя иска изява, нека не поробваме самочувствието муПървоначално написано от DePutaMadre
![]()
Торес ми напомня малко на Бербатов в националния ни. Все пак, не ми се вярва да няма мотивация.
незнам кой пише глупости , че Торес е пълна дупка ама .. шансПървоначално написано от HarleyFlanagan
![]()
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Колкото до Торес-харесвам играта му и не съм най-голямата разбирачка на футбола, просто изказвам наблюдения от играта муПървоначално написано от DePutaMadre
![]()
попринцип гледам мачовете и затова съм останал с такова впечатления за Вия . . . Незнам , всеки с мнението си ;p
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Видяхме "най-великото ултранападение", как извади мача в последните минути. Кандидат световните и европейски шампиони, това им е 6-тото попадение в първенството (ако не се лъжа), след "n" на брой греди и пропусната дузпа.![]()
Давид Вия е един от най-добрите нападатели в момента, даже аз лично го поставям на първо място.
!!!Вийя е нападател и голмайстор - в испанския национален отбор има достатъчно хора, които да подават, а от него се иска да вкарва и когато се отвори позиция - той опитва да го направи. Аз не искам да гледам нападател, който го е страх да се нагърби със завършващ удар, ами само да подава и при подобна сгъстена защита да бъде пресечен паса. В такива ситуации трябва да тества вратаря от различни положения...
За какъв Торес говорите...къде е Вия, къде е Торес![]()
много испанци, много нещо... да видим наистина какво ше направят "La whaaaat?!" на полуфинала... бях за Гана - паднаха, бях за Аржентина - паднаха... съмнява ме германците да паднат на полуфинал, когато са толкова близко... убиха 3 отбора с по 4 гола... Австралия, Англия и Аржентина... една кьорава Испания ли няма да бият?! Ххахаха все ми е тая, те се спасяват с един глупав гол, изключително скучни мачове правят! Що ми се струва, че на финал ше са Германия - Холандия?
апък и да добавя , че Германия има да си връща от финала на Европейското 2008 - загубен с 0:1
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Мондиала до сега поднася малко изненади,но качествени.Определено скучна групова фаза изключвам няколко мача и отпадането на Италия и Франция.Една силна Германия,която тактически и физически надиграва другите отбори и една силна Холандия.Браво на Уругвай приятно съм изненадан от тях,дано да гледаме зрелищен полуфинал.Испания не блестят и имат късмета да побеждават плюс силните игри на Вия.Смятам ,че с доза голям късмет и мотивация може и да победят Германия.
Днеска има ли мачове![]()
Нее..чак във вторникПървоначално написано от GracelessIsDumb
Аз за които отбори бях всичкитее отпаднаха... Изключвам Испания.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
И техния ред ще дойдеПървоначално написано от alex4et0y
![]()
Sex is:
Like "Nike" - Just do It
Представям си Уругвай шампионЕстествено, това не е невъзможно. Всичко може да се случи
Уругвайците имат своите шансове срещу Холандия, стига да не играят с двама в защита, както Бразилия.
Аз пък що така не мога да си представя Испания шампион![]()
сега като се сетя с колко са били на финала - 1:0... с колко биха 95% от мачовете си на световното тая година - 1:0... повече не могат, срещу Хондурас май вкараха 2 гола и туй-то... Каква фурия са не мога да разбера.. Германия в момента вилнеят като ураган и не мисля, че ше има милост срещу "Европейския шампион"!
Да видим сега дали ще е 1:0, дали ще е за Испания и дали няма да има отмъщение? НЯМА ПРОШКА! МАНШАФТА ИДЕ!![]()
Неее Испания няма да стане шампион,иначе се хвърля през балкона..![]()
![]()
Германия ще вземата купата..ясно е..
Вчера как се ядосвах,как можа Аржентина да се изложи така..Меси го взеха за мезе.Тоя треньора само на него разчита а другите аржентинци само се бутаха в германците.Повече приличаше на кеч отколкото на мач..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Меси го обявиха за Господ, много зле се представиПървоначално написано от Steff9423
Бе Господ чак..не ми се вярва..Той че е млад и добър..ама има още хляб да яде..
Иначе германците се справиха добре,макар че аз не бях за тях..Ама сега като играят с испанците,ще викам за тях...
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Не се бъзикам, казаха го по БНТ и по Евроспорт, че Марадона нарекъл Меси "Господ"Първоначално написано от Steff9423
![]()