- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мондиал 2010
Марадона..боже..не Меси си е добър..ама както казах,има още да се учи..Иначе вчера добре се справи...ама ако и другите играчи не се осъзнаят...![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
LA FURIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
В момента Давид Вия е в много по-добра спортна форма от Торес ..., но въпреки качествата на Вия, аз си мисля, че Германия ще се справи![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Марадона - един велик футболист.. ама като треньор и човек като цяло е пропаст...
Испания с това, което показват, няма как да бият Германия... очаквам с нетърпение мача, да видим "La whaat?!" кво ше направят![]()
Торес не е играл от доста време..Първоначално написано от selenasky
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^![]()
Клозе също не е играл цял сезон, почти не е записал мачове, но си играе добре, бележи и няма спирка.
Един Йоренте ще е къде,къде по-полезен или да играят само с един нападател. За Алонсо също съм съгласен, не е футболиста, който беше в Ливърпул. Сеск може да го замени, но мисля, че той пък е по-офанзивен играч.
За мен играч на Мондиала е или Томаз Мюлер, или Давид Вия, или Луис Суарез ...
И пак ще кажете, че нищо не разбирам ... да имаше и други играчи, но на мен лично ми се струва, че тези момчета направиха най-голямо впечатление с играта си.
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Йозил също се представя на високо ниво...Първоначално написано от selenasky
и каквито големи планове сте тръгнали да правите.. така или иначе ше паднатОсвен ако Германия не са много зле и не паднат те.. което ше е ЕСТЕСТВЕНО с 1:0, щото испанците повече не могат
![]()
Касияс- най-добър вратар (Yashin reward, не знам как се превежда)
Томас Мюлер- най-добър млад играч
xD
Най-сетне мачове! Надявам се на интересен мач с голове и краен победител Холандия.![]()
Щях да питам, за колко мача е наказан Суарез?
Ооо най-накрая мач..два дена няма и се чудя какво да гледам по ТВ-то...Слава богу, че мача почва в 21.30, ще го хванаА Суарез не е ли наказан само за полуфинала
Той на оня мач си влезе на мястото на вратаря
![]()
Дано утре съдията не бутне пак едно рамо на швабите,че вече много ще им стане.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
жалко .. но ще играе на малкия финал, е така е било писано и Холандия победи .. Дано поне "ла селесте" заемат бронзовите медали , в мача за 3 и 4 място ..
Достойно представяне на "урусите" и с това те спечелиха сърцата на хиляди фенове![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Имаше засада при гола на Снайдер. За мен Холандия с тази защита е абсурд да станат световни шампиони. Финала е утре.
L'homme est n
Първоначално написано от cunt
Имаше , ама както винаги съдиите , трябва да са главните действащи лица в мача!![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Уругвай радва с играта си и заслужаваше финал![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Както ви казах преди "хубав мач с много голове и краен победител Холандия"![]()
Айде, днеска е ред на Испания и вече ми е безразлично кой ще спечели на финала. Няма съмнение, че Холандия и Германия бяха най-добрите отбори на СП.
интересна работа ше е днеска... октопода няма да познае (избрало е Испания копелето) и на финала ше е голям бой.. вчера мноо се изкефих на лалетата, евала им.. съдията даде 3 минути продължение, а мача свърши 95та минута... ай ся кажи ми кво е тва.. още на четвъртфинала не биха Уругвай.. Гана се биха сами тогава..![]()
Преди малко гледам някакво интервю на Вия по CNN и ко вика "Германия е силна, колкото нас"
Тоя чува ли се?! Германия си играха страхотно всички мачове, като изключим със Сърбия, но тогава ранния червен картон реши всичко. Докато испанците едвам победиха Парагвай, паднаха от Швейцария и играха срещу не толкова силния отбор на Португалия. Един кавал Роналдо и още горе долу добри, като Мейрелеш и Алмейда не правят добър отбор.
мога към това да добавя само - ПЪТУВАЙТЕ КЪМ ДОМААААПървоначално написано от TrustNobody
![]()
За мен мача ще е труден, но ако Испания продължава да вкарва само по един гол, мисля, че този път няма да им е достатъчноАйде Германияяяяяяяяяяя ...
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Трябва да призная, че испанците бяха много добри. Наистина очаквах съвсем различен развой. Мисля си, че даже можеха да бият с повече. Но си остават противни. АЙДЕ, ХОЛАНДИЯ!
хвалете ги пак швабите хахахаха
L'homme est n