.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

And u mean what exactly, my misstress?
    Хах, какво ли? Самият факт, че ми отговаряш на всеки следващ пост е повече от показателен. И да, отдавна му мина готиното на това, да прокарваш разни заучени фрази на английски, за по-голямо благозвучие. ;\

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А не на мене тия - правиш си ташак мне - и аз ще си правя ташак с тебе. Квит сме, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Дизелчо, кво се буташ в шамарите сега? Не искаш да се хващаш с мен
    Аз с теб няма да се хвана(има момичета за тая работа).Много обичам някой селски лопатар,преровил профилите на почти всички съфорумници,знаещ техните имена,те са всичките му приятели(макар и виртуални ),да ми се прави на печен пред монитора?Аз не съм на 14-15 години,да ми се правиш на велик с 2 лафа от циганския пазар...
    Няма да ти огаждам повече на акъла,да пиша като "keyboard fighter".
    Пак казвам,това,че се подиграваш на тинейджъри ,които питат сериозно и очакват ,сериозни отговори,не те прави печен.Ти също си минал по-този път,невярвам в детската градина ,да си чел книги за любов и секс.
    П.С Ако искаш да ми се правиш още на интересен,има "ЛС".

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Прочети ми горния пост.

Вече беше загубил (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ау, колко сериозно звучи! За малко да се почувствам гузна и да поискам да се извиня заради това, че не се прекланям пред мощта на един от многото форумни гладиатори.

Иначе даже и не разбирам в какво се изразява "правенето ти на ташак". Жалко, много жалко. Пак са ме затапили, а аз не съм разбрала. ;\

anonymous708973
    Guest
    Не знам кой е клавиатурна нинджа и кой не, ама го обърнахте не само на флууд (карай), ама и на кейборд файтинг! Вземете се разберете като мъже - тоест, един приличен бой! Очевидно на някой му е накривена шапката... Дизел (Цветомир се казваш, нали?), как да дадеш мъдър отговор на тъп въпрос? Окей, Влади наистина е леко краен... но някои от нас наистина не са минали по пътя на задаване на малоумни въпроси по форуми. Едно време как са се оправяли боже, като е нямало форум?!
    Лека нощ от мен, момчета (и мармаладки).

Супер фен
    В skype, нищо нестава. НЕ си ли е очи в очи, забрави.Любовта НЕ е нито за skype, нито за телефона..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си