- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обяснение в любов
Когато останем насаме не мога да се престраша да й го кажа. Къде ми е проблема?
От къде да започна.....![]()
--------------------------------------------------------
от началото
Проблемът е в скайпа..Просто заставаш и й казваш,каквото мислиш,без да се притесняваш и оплиташ.Изключи срама ,като опция докато говориш и ще се получи.Успех!
Вероятно в нагласата ти е проблема.
Сигурно си мислиш - ами ако сега ме отреже...
Е какво обяснение.. няма да и предлагаш бал, целуваш я и си готов, тва обяснява всичко
вкарай доза непукизъм... и аз съм тка, ама тва е щото постоянно имаме за кво друго да си говорим с нея.. то кво постоянно - 2 срещи хахх.. и не мога да сменя темата и ся май оплесках нещата, ама.. бъди директен.. колкото и да не искаш, казваш и дотам.. ако резне - резне.. верно - усилия, всичко, заминава на кино, ама.... по-добре от да не знаеш, нали![]()
Tempest е прав!
Ако не рискуваш в живота не научаваш нищо!ТАка е в твоя случай,страх те ...страх те е от резултата...от потъпкване на егото ти..и сриване на репутацията!
Но каква полза от всичко това ако не си наясно нито със себе си,нито с човека до теб!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ти ако не можеш да и кажеш какво изпитваш към нея, каква връзка точно ще водиш!Нали трябва да можете да общувате, за да се получи нещо. Не се страхувай от това да бъдеш отхвърлен, трябва да се ризкува от време на време
успех!
Ако не можеш да й го кажеш питай някой ваш общ познат дали те харесва
Това пък най го мразя!!razores
Пуснато на: Нед Юни 27, 2010 6:18 pm Заглавие:
Ако не можеш да й го кажеш питай някой ваш общ познат дали те харесваДа нямаш смелост да говориш с момичето, което харесваш и да използваш посредник, за да проучиш нещата. Още по-тъпо е, когато става по скайп (а то в повечето случаи е така) Я се стегнете малко бе момчета! Какви са тея детски истории, не сме трети клас вече!!
Пляскаш си един шамар отиваш до нея и го казваш,ако и хареса супер ,ако не страдаш дълго време и пишеш нова тема![]()
![]()
УСПЕХ
![]()
+1Първоначално написано от VinDiesel
В днешно време повечето са много силни пред скайпа и много страхливи в действителност..| .. не ми е ясно кога ще се спрете с тоя ''онлайн живот''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не почвай изобщо. Явно е че автора е с достатъчно липсващо сиво вещество за да пусне подобна тема и да очаква сериозни отговори.Първоначално написано от BlueFace
Иначе по темата - изтръгни си интернет кабела от компа и го нарежи на малки парченца.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Българска работа....Дай да се присмея на незнаещия,защото ,аз знам.Първоначално написано от valdesbg
Дизелчо, кво се буташ в шамарите сега? Не искаш да се хващаш с мен![]()
Dr. Gregory House
Рони - ще ти разваля кефа.
Аз няма да участвам. Дизелчо да се джафка с когото иска![]()
Dr. Gregory House
незнам за пуканките...Първоначално написано от mArMaLaDkA
обаче цитатите в подписа ти ме разбиха от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еее, дем ит. Аз така се наточих... ;(
Надя я му скачай на момчето бе. Като си се наточила...джафкайте се двамата.
I'm the silent watcher![]()
Dr. Gregory House
Аааа, аз не раздавам закани, не на мене тия.Първоначално написано от valdesbg
Едит: на него други неща бих му направила, бтв xD
съмнявам се, че ще се сдържиш дълго да бъдеш такъв. ;\Първоначално написано от valdesbg
And u mean what exactly, my misstress?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Dr. Gregory House