- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...
Преди бях разправял за моя проблем, но не можах да намеря темата и затова пиша пак. Накратко ще ви кажа история. Харесвам едно момиче, познаваме се от малки. Като по малки сме били "гаджета". В 5ти клас се преместих в друг клас и тя направи всичко възможно да дойде в моя. След това се скарахме и от 5ти до 7ми клас почти не си говорехме. Към края на 7ми клас отново започнахме постоянно да поддържаме контакти. Приеха ни в едно даскало(не бяхме в една паралелка). Цял 8ми клас ходихме заедно и се прибирахме заедно, докато не дойде лятото. Тя срещна някакъв волейболист. Влюби се в него и това е. Тази година стана на въпрос нещо за чувства и аз и казах, че изпитвам чувства към нея. Тя незнаеше кво да ми каже, но в последствие каза, че не изпитва същите чувства. Искаше да говорим на тая тема, но мене цяла седмица ме нямаше, защото бях на състезание и така си остана. Но започнах на скоро да усещам повече внимание от нея. Като влезе в скайп първата и работа е да ми пише. Каза ми, че не и трябват волейболисти, а пари. Започна да иска да се прибираме заедно(два пъти ми се обади, но аз и двата пъти се бях прибрал) и спря да ми звънни. Оня ден ми звънна 10 часа вечерта и ми каза, че иска да излезем на разходка. И аз естествено казах "да" и тя доста се зарадва. Поразходихме се. Седнахме на люлките пред тях и си говорихме. Баща и дойде по едно време да я прибере, но тя каза че иска да остане още 10тина минути. Накрая като се прибира, отидох с нея до входа и тя ми каза ела да те прегърна и се прибра. Проблема е , че след 4 дена завършваме даскало и тя ще си отиде на село най-вероятно(както и тази събота и неделя). Според вас изпитва ли някакви чувства към мене(най-вече питам момичетата, защото може да са попадали в такава ситуация)?
По-думите които ти е казала,следенето в скайп и финала на вечерта с разходката,става ясно че те харесва,но за обич е рано![]()
Интересно.. И от къде се очаква ние да знаем дали тя изпитва нещо? Може би те харесва.Защо просто не я попиташ?![]()
Ами...определно изпитва някакви чуства към теб!И спокойно дори да отиде на село ще се върне няма да стои там вечно! Успех и много любов
:P
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Първоначално написано от Foreverbg
Аз ли не разбирам или ?
Ами тя попринцип цяло лято е на село. Оттам рядко влиза в скайп или ако влиза е за малко и по тела остава единствения вариант. Ама ние сме и на различни оператори и докато си кажем здрасти отива 1 минута и... големи сметки. Тя искаше да поговорим още на тая тема, но заради състезанието ме нямаше цяла седмица и нямаше кога. Незнам защо след това не поговорихме още. Просто държа изключително много на нея и не искам постоянно да я питам такива неща. Между другото онази вечер ми поиска телефона да го разгледа и първата и работа беше да влезе в съобщенията. Просто и аз незнам какво да си мисля. Първо ме отрязва после ми се обажда да излезем и казва, че не и трябват волейболисти. Затова реших да попитам тука момичетата(все пак женски работи). Незнам как ще изкарам цяло лято без да я видя(ако си отиде на село).
BiGBaDWolF цитирах точно какво каза. Стана нещо на въпрос за пари и тя ми го каза. Попринцип това е нормално за момичетата все пак грим, дрехи, мода, парфюми... а тя малко е скарана с техните и не и дават много пари.
То остава да е ходила с колегата заради парите,а сега от теб да иска![]()
Не е ходила с него 100% съм сигурен. Пък и техните(на другото момче) са много по-богати от нашите. Просто не виждам логика. Пък и тя е доста свястна.Първоначално написано от VinDiesel
Объркващи постове даваш.Може да е ходила с него заради парите,а той да не й е давал,знаеш ли?Щом ти е намекнала за пари,има нещо гнило,а може просто да се е оплакала от техните,знам ли ?Каквото и да стане,гледай напред,като кон с капаци и да не ти пука.Живота е пред теб,забавлявай се,не си губи времето в чакане...
Не е ходила с него, защото са от различни градове. Виждат се само лятната, пролетната и зимната ваканция (малко странно, но все пак го харесва). Това с парите наистина звучи съмнително, но доколкото я познавам не би тръгнала с когото и да било заради парите.
то в тая кризаПървоначално написано от Foreverbg
,(добре де майтап)
и така...говори с нея открито,но не й казвай тва за парите!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Мии според мен те харесва и то много... Просто поговори с нея и и обясни, че много я харесваш и не искаш да заминава помоли я да не заминава поне първия месец от ваканцията...Ако каже, че няма как да стане просто дните който ти остават с нея ги прекарайте постоянно заедно...Пък тя ще се върне все някога няма да седи вечно там.. А и ако селото не е много далеч може да питаш ваще да ходиш с нея ... Не знам какво друго да ти кажа освен Успех дано всичко се нареди и да сте заедно...
Да. Щом е започнала да те търси значи се интересува от теб.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Харесвате момко.Кфи села ,кфи 5 лева казваш на ваште да си останете и тя на техните и готовов![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______