Ами тя попринцип цяло лято е на село. Оттам рядко влиза в скайп или ако влиза е за малко и по тела остава единствения вариант. Ама ние сме и на различни оператори и докато си кажем здрасти отива 1 минута и... големи сметки. Тя искаше да поговорим още на тая тема, но заради състезанието ме нямаше цяла седмица и нямаше кога. Незнам защо след това не поговорихме още. Просто държа изключително много на нея и не искам постоянно да я питам такива неща. Между другото онази вечер ми поиска телефона да го разгледа и първата и работа беше да влезе в съобщенията. Просто и аз незнам какво да си мисля. Първо ме отрязва после ми се обажда да излезем и казва, че не и трябват волейболисти. Затова реших да попитам тука момичетата(все пак женски работи ). Незнам как ще изкарам цяло лято без да я видя(ако си отиде на село).

BiGBaDWolF цитирах точно какво каза. Стана нещо на въпрос за пари и тя ми го каза. Попринцип това е нормално за момичетата все пак грим, дрехи, мода, парфюми... а тя малко е скарана с техните и не и дават много пари.