- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ползване на лубрикант
Някой може ли да ми обясни как се използва лубрикант? До сега не съм ползвала, а не намерих точно как става .. ;д
значи слага презервтива и се намазва отгоре ? ;д
Мда.
А може и половия член, ако искаш да забременееш...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
хехе.. Все трябва да има някой,който да се заяде.Първоначално написано от nerazbranoZLO
![]()
Мерси все пак.
Така е животът е гаден. [N0 EM0T1CON]
Пък и се получи ефектът "вилица" - заяждане + истина...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Мажеш там,не е противопоказно попринцип тъй че и цялата туба да изхабиш,нищо няма да стане
![]()
?!
ако ще го лапаш не е добра идея да ползва лубрикант ;)
но при всички положения. слага се в ушите ! на всяко друго място е вредно за здравето.
и не е добре да се ползва повече от един път годишно.
Пий Бира За Да Станеш Човек
Мажеш и двете неща;и това ,което ще влиза и това ,което ще го поема - него с пръстче по навътре.
По-добро от плюнката няма.След като ми е правила и аз съм и правил,какво още да слагам,много хлъзгаво ще стане,паднем да се прибием-гипсово корито
![]()
Намазваш му главичката и го лапаш ! ;d
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Файдата е, че имаше много полезни съвети преди моя и реших да напиша нещо, което му викат "шега", но явно има и хора като теб, на които трябва да се обясни по-обстойно...Първоначално написано от Alexandra1993
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
За по-лесно лапане ядеш един лимон преди това и ще имаш слюнка да го умориш от свирки ;]
Попринцип и това е вариант ...