- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кога се дават удостверенията за завършен 8 клас и бележници?
На коя дата би трябвало да ги дадът?На 30 или на 1-ви?
Би трябвало на 30..Но не се знае
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На 30-ти, защо пък на 1ви ?![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Би трябвало да го вземете на 30, ако няма закъснения с печатането и издаването на свидетелствата.
П.П Моето си го взех на 23![]()
Heywhatayawantfrom me?
Е, то във всяко училище си прециняват кога ще ги дадат д; При нас или на 3-ти, или 5-ти юли..
Било то от техническа грешка,закъснения с печатането и т.н.Първоначално написано от ecstazy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И като ви ги дадат на 3 или 5 кога ще кандидатствате, тези които ще кандидатстватПървоначално написано от SummerDream
На нас ни ги дадоха още мин седмица..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Повечето са в езикови гимназии и на дали ще кандидатстватПървоначално написано от FancyGirl
Пък и са до 30ти на училиище, така че би трябвало на 30ти да ви ги дадат
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
На нас ще ни ги дадат на 5 юли, ама аз ще го взема септември или когато имам време о.О
Бахти тъпото .. на 5 юли о.О
Пфу
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Няма за къде да кандидатстваме-минали сме през тоя път в 7-ми клас ;DПървоначално написано от FancyGirl
Зависи. Ако си 8 клас в някое СОУ вече трябва да са ви ги дали,защото си учите до 15 юни. При нас ги дадоха на 18 юни на всички (5,6,7 и 8 клас) . И удостоверенията си ги взимаха, доколкото знам, веднага след приключването на "тържеството" на 18 юни, но ако си кандидатствал/а миналата година няма значение кога ще ви ги дадът, защото сега няма да кандидаствате . : ))
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Когато прецени директорът на училището.