здравеите спреди няколко дена ми се случи нещо мн кофти,бях на кафе аз наи добрата ми приятелка с неиния приятел и наи добрия приятел на моито гадже,та така тои ми каза че приятелят ми си има друга и ему пука за мен,и аз без да помисля му написах смс че касам с него защото си има друга,и сащо че сега сам с наи добрия му приятел,и после тва момче което оспя да ми в кара мухи в мозака почна да ме прегрища да ми казва че ме обича,разбира се аз непозволих да стане нещо повече.На другия ден пак бяхме на кафе обаче този пат беше и там и бившия ми и тва момче което ни скара излезе да говори по телефона,и бившия ми каза че си няма друга но щом сам решила да сам с другия няма проблем,и ми каза че тва момче мн ме било обичало затва искал да ни скара за да е с мен.Но малко по касно обясних на тоя кадето ни скара че него обичам,него харесвам,неми пука за него, и го казах пред 20 човека защото ми светна защо ми каза че годжето ми си имал друга.Много гадно му стана и както и на мен че така го нараних и аз си трагнах и моята приятелка сащо ивидяхме бащами и аз му казах здр и продалжихме да си варвим обаче онзи варвеше по нас и ни настигна и ме попита дали тва е бил баща ми и аз казах да и от трагна по него и ми каза ще му кажа че те обичам че си сичко за мен ,аз заплаках ядосах се страшно мн защото видях че наистина ще отиде при татко и го хванах отидохме пак в кафето и моита фр и тя доиде и там още бяха някои наши приятели и бившото ми гадже.и тва момче почна да ме гони из кафето и бившия стана и му вика слушаи кво като нете иска се махаи ,и тои вика кво аз ви скарах сега ти ли искаш да ни скараш.и аз викам абе човек фащаи си парцалите и да те няма неразбирашли нищо няма между нас,и тои седна и бившия ми ме гушна и седнах у него,и на уха ме попита защо сам скасала с него следкато нехаресвам другия,и аз казах защото ми е казал че ис има друга и него интересувам и тои ми каза че нее вярно,и седа си у него и тои вика пред сички искаш ли пак да си с мен и аз казах да след тва се целувахме,прегрищахме и когато си tрагвахме видях че на тва момче му е мн кофти седи малчи у още малко щеше да заплаче :шоцк: и сега ми е много гадно защото ми стана жал че може би сам му дала някаква надежда :gry:
написах го набарзо,извинявам се ако има правописни грешки