- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спин от свирка ?
Ако някой жена която има спин и ми прави свирка и аз нямам презарватив може ли да ме зарази със Спин ? ( не , нали ? ) Презарватива на 100% ли предпазва от секс , ако се скъса..Ако съм девствен и мойта полвинка е девствена няма НИКЪВ шанс да се заразим със спин нали..( въпросите са тъпи но..
отговорете.. )
И тоя пич ми говори за бебета![]()
Шанса приятелката ти да има спин ако е девствена е огромен, ако се е боцкала![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Вече си ми в челната десятка.
И двамата кат сте девствени- к'во? Да не би да не ходите на зъболекар? Влизали ли сте в болница? Кръвопреливания правени ли са? Ако е интравенозна наркоманка, к'ва файда, че е девствена?
По последния въпрос- презервативът предпазва от секс.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аве хора...
Аз ако нямам СПИН а някое момиче което има СПИН ми направи свирка ще ме зарази ли ????? отговорете
При рани в устата, кървящи венци и прочие.
Не сеучудвам някой да изскочи отнякъде и да плясне цитат от еди си къде как рискът е минимален.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пича яко се е филмирал![]()
По-добре прегледай важните теми в раздела, барем научиш и ти нещо![]()
Начи ако ми прави свирка по добре да съм с презарватив... тоя тъп спин няма ли да измислят лек...![]()
Ще измислят, ама за простотията надалиПървоначално написано от Bulgaria12
![]()
Това като обида ли да го приемамПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Не,човекът не те обижда,той ти казва истината.Първоначално написано от Bulgaria12
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не ми се вярва да са наркоманчета или родителите им да са пропуснали да се изследват за СПИН преди те да се появят на белия свят.Първоначално написано от kalpazanka
Все пак - Аз нищо не знам,не ги разбирам тея работи с болниците ;s
Станислава
Спокойно... Нямаш нужда презерватив да те предпазва от секс, ти сам ще се предпазиш..![]()
![]()
![]()
Why care?
Първоначално написано от Bulgaria12
![]()
Не, честно..понякога се чудя как може да има толкова прости хора \: Хем не са осведомени за нищо, хем искат да се направят на интересни..Поне ни развесели малко д;Първоначално написано от Bulgaria12
Аве вие тъпи ли сте или да!?СПИН се предава по полов път, смятай...
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
OFT: AQW?Първоначално написано от CwalkIn
по темата: Лол, така е - хората деградират и само се е""т без да знаят нещо особено, нещо повече...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Това бих те попитала и аз.Първоначално написано от AniBG
Вземи се ограмоти за възможните начини за предаване на HIV. Не заради това, че ръсиш тъпотии по форуми, а заради твоята собствена безопасност.Първоначално написано от AniBG
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Ако има раничка в устата можеш да се заразиш и ДА презарвативът предпазва от СЕКС.![]()
![]()
Вярно е .. Но стига и той да има рана на .... ХИВ се предава при директен контакт на заразена кръв със не заразена,сперма,вагинален секрет,кърма.Първоначално написано от pitbullxx