Цитирай Първоначално написано от CantBeTamed
Здравейте.С две мои приятелки искаме да направим фен сайт на Майли Сайръс.Но и трите не знаем точно как да го направим.Искаме да е с този хост: http://fan-sites.org/get-hosted/hosting-application/ , но ни иска да сложим линк към началнта страница на нашия сайт, а пък ние нямаме такава . Въпросът ми е как точно трябва да направим сайта- с програма ли, или чрез някой друг сайт, ако искаме да го хостнем в по-горе посочения сайт.И другия ми въпрос е (който е по-добре за мен) може ли някой направо да ми направи такъв сайт(с дизайна, с всичко).Ще заплатя ако е необходимо.Не се изясних много точно, но и аз не мога да обясня какво точно искам.Знам какво искам, но не мога а го обясня много добре.Дано сте разбрали поне нещо и ще се радвам, ако ми помогнете

П.П.Знам, че повечето в този форум не харесват Майли, но ние я харесваме.Моля ви пишете относно въпросите които ви зададох, а не колко тъпа е Майли колко тъпи сме ние, защото сме фенове.Благодаря ви предварително.
ами купи си 1 книжка с уроци за ХТМЛ или някой др компютърен ``език`` прочети я и ще се научиш БТВ : и аз съм фенка на майли