- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Facebook Проблем
Здравейте на всички, имам един много странен проблем имам приятел във Facebook и двамата сме се одобрили за такива.Не мога да видя стената му и дори ни ми излиза нищо за него като е изтелил късметчета или е тагнат в снимка и т.н. Като вляза в профила му, виждам само информация, снимки и кутии.Мога да разглеждам снимките му , дори пробвахме да се премахнем от приятели и пак да станем, но ефекта беше същият.Ако имате нещо на ум или някъкви идей, моля пишете.Благодаря за отделеното време.
Цепя Всичко :P
Защо не опитате да се премахнете от приятелии и отново да се добавите .. ? Може би твоят приятел си е направил профила за приятели и нещо се е объркало ..Успех
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
p0lina says :Първоначално написано от EvolutioNDeviL
Защо не опитате да се премахнете от приятелии и отново да се добавите .. ? Може би твоят приятел си е направил профила за приятели и нещо се е объркало ..Успех
ъъм.. я да видим кой ще се върне в трети клаас..
![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
С кой браузър си ? Опита ли с друг?
С Firefox пробвах и с Explorer ефекта е същиятПървоначално написано от krisco01
![]()
Цепя Всичко :P