- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Махмурлук.
Може да има или да е имало такава тема, но все пак искам да знам скъпите ми съфорумци как се справят с махмурлука?
1 късо кафе, 2 аспирина, 3 цигари
то густо, то пусто
Много движение и много вода - така всичкото лошо ти минава много бързо. Фреш лимон също е супер идея - изкарваш си всички "интестини", но заедно с тях и махмурлука.
След движението и водата/фреша, хапни, ако трябва насила - кисело мляко с хляб.
активизъм/превенция; писане; музика
Не пием големи колилчства некачествени алкохоли. Пък и с качествените също внимаваме.
Grumpy old madman
Зелева чорбъ.![]()
Двойно кафе лаваца
няколко цигари
леденостудена кола![]()
зелевата чорба
му е майката![]()
without you how to have fun, without you already they forgot ...
Моят винаги е супер лек.
1 биричка (клин клин избива),храна,вода и сън
we are rockstars.
абе питам вие как се справяте с него![]()
стига с тая зелева чорба, едва ли всеки път като си препил имаш възможността за зелева чорба, за шкембе чорба, ала бала
уош, то и моя е лек, ама като че ли по-добре да е по-тежък, да знам за какво ме боли главата...
искам да се посъветвам с вас за следното:
Аз имам една моя рецепта. По принцип пия рядко, още по-рядко съм с махмурлук, но ми се е случвало и това което практикувам е...вода. След като те е ударил махмурлука почваш да пиеш вода-1,2,3 литра. Бавно, но постоянно я пиеш. С това ходиш и през 5минути до тоалетната, а в нея из*икаваш алкохола. Рецептата е подходящата, защото когато се напиеш нормално и някакво кол-во алкохол остава в кръвта ти, но то е нормално, не пречи. Когато стане повече от допустимото, тялото почва да го изхвърля по определен начин- чрез потта, чрез уриниране, ако си пил много-директно чрез драйфане. Поради тази причина метода с водата е добър.Кой е прав и кой е крив?абе това не е така понеже като пиеш много вода и тя измества алкохола от обмяната на веществата и така алкохола остава по-дълго време в организма, следователно по-дълго време те мъчи махмурлука.
Хах, ами вторият пич не виждам как може да е прав - алкохолът като бъде "изместен от обмяната на веществата", къде точно отива?
активизъм/превенция; писане; музика
Само 1 път съм имала махмурлук, ама толкова силна болка в главата сигурно никога преди тва не бях изпитвала.. иначе по принцип нямам, квото и да пия, колкото и да е много, липсва такъв. А онзи - и той мина от самосебе си.. но мама ми е казвала като се напия после да сърбам зелева чорба![]()
.!.
Първоначално написано от AlexsSecret
![]()
![]()
![]()
Няма повече, само заради тебе.. обещавам !Първоначално написано от AlexsSecret
![]()
.!.
А наркотици взимал ли си?Първоначално написано от AlexsSecret
Grumpy old madman
Аз пиша в твоя, но под прикритие (bandit) И да, много е тъп. аре чаоПървоначално написано от AlexsSecret
.!.
Докато си още пиян? Много зле ми става като се налея с вода : ||Пиенето на вода трябва да стане още вечерта преди да си легнеш, а не на сутринта, когато вече те цепи кофата... сега наливай мощно H2O и се самосъжалявай...
За да нямам махмурлук просто пия малко
Когато имам, винаги е лек и минава от само себе си. -> просто малко хубава храна и коремът спира да е на топка и да 'нервничи'
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сидя си в нас, пия кафе ии мързелувам, ааа да и осмуквам канализацията :Д
Кат си махмурлив излезеш ли навън, смятай, че си доло ...
Как да си легна налята с вода, без да съм пияна. Нали като си легна, ще се надявам да нямам махмурлук?а водата е преди да си легнеш, а ако си лягаш пиян е голяма грешка...
Иначе, знам че е грешка, защото преди го правех много често и нещата се влошаваха. Пийнала, вече ми се спи, и ми е гадно, но като пия вода и ми става още по-гадно.
Значи идеята ти е изобщо човек да не си ляга пиян, така ли?
Ето какво разбрах: чакаш да изтрезнееш, и като изтрезнееш пиеш вода и лягаш?
Ако не съм разбрала, изяснявай,че съм боса по тия въпроси
Кофти е когато сутрин се събудиш, цепи те главата и започваш да се чудиш как си се завърнал снощи сам във вкъщи и защо отново гаджето се мръщи
Слушай какво ти казвам и не трябва да ти пука.Измислил съм лекарство против махмурлука- Зле ти е когато спреш да пиеш, по-добре не спирай и махмурлука ще надвиеш
И няма да спирам вече да пия, няма да спирам вече да пия
НЯМА!НЯМА!НЯМА!
Тоя алкохол си ебал майката, нищо полезно няма.
Дехидратации, глупости, изправя те на нокти сутринта. Не е витаминозен.. Пълен ужас.
Но кой ще ни спре да пием, когато искаме..
лелеле...Първоначално написано от semantics
Не знае. Хидратация му е майката. Махмурлукът съм чувал, че е гадно нещо. Обаче с вода се лекува, тя пречиства организма. Също така няма да е лошо да пиенете по едно, две, три кафета, силни, ако може домашни. В кубинката слагате 7-8 лъжици кафе, като ги тъпчете, за да влязат, водата да е под пъпчето и получавате ебати силното кафе. Имаше една класация 10-те най за лекове на махмурлук. Потърсете я, ако ви интересува.Първоначално написано от HarleyFlanagan
ПС: Не мога да кажа с какво си лекувам махмурлука, защото не съм имал. Пия, но в съвсем разумни граници. По никакви поводи не пия сам.
...
Вода е хубаво да се пие докато пиеш и алкохол.
Ако вече си много пиян е лоша идея- водата разрежда алкохола в кръвта и помага по-трудно той да иде до черния дроб, където да пречисти кръвта (и да изтрезнееш). Нищо чудно и на сутринта да се събудиш пиян (случвало ми се е много пъти) и така си го обяснявам.