.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не мога повечее...

Историята на кратко е такава , че отрязах момчето , което обичам , а аз го обичам вече от една година.Той се опитваше да се сближи с мен , а аз не знам по дяволите защо винаги се отдръпвах (за което сега съжалявам страшно много).Сега вече си има гадже и съм ужасно отчаяна.Кажете според вас има ли някакъв начин да поправя идиотската си грешка.

ПП:Не си мислете , че е само увлечение , наистина го обичам.А огромния проблем е , че остават 2 дни до края на годината и ако не го виждам лятото , не знам как ще издържа на болката (още веднъж).

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Темата я пускаш за 2ри път,било ти е готино ,като е тичал по гъза ти.Вече е късно,по-добре го остави ,да е щастлив с момичето.Ако се разделят,тогава може да се опиташ ,да си го върнеш.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Темата я пускаш за 2ри път,било ти е готино ,като е тичал по гъза ти.Вече е късно,по-добре го остави ,да е щастлив с момичето.Ако се разделят,тогава може да се опиташ ,да си го върнеш.
    Съгалсна съм \/
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на radeberger
    И защо си го отрязала като толкова го обичаш ?

Ще си намериш друг

Отрязала си го, защото ако решиш да си с него, няма да ти ходи подир гъза, няма да ти вдига самочувствието и ще ти стане скучен. Когато човекът е решил да си гледа живота, ти решаваш, че ти липсва (даже и че го обичаш).

Нищо ти няма. След време ще се научиш да уважаваш чувствата и желанията и на другите. И ще разбереш, че в живота не винаги получаваме, каквото си поискаме.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Много зле. Да не си го рязала. Не е модерно вече да се правите на недостъпни.Абе и на леки не е модерно .. Абе, не е модерно да се правите на някакви. Слезте на земята и си определете приоритетите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си