- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си намеря?
Как се намира момиче за секс без обвързване?Здравейте много ми е интересно как?Жените се чувства и трепети търсят досега винаги е трябвало да влизам в някакви отношения с партниорката си за да се любувам на това земно удоволствие.Сега съм в такъв период,че единственото,което търся е секс.Къде и как според вас човек може да си намери партниор само за сех?Не държа да е топ модел или нещо такова само да желае необвързваща връзка.Е изказвайте мнения.![]()
Gepime.com
Необвързваща връзка...Или е връзка,или си е чисто и просто ебане![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
В бар,дискотека и т.н най-често има такива за по 1 път.Ако търсиш постоянен полов партньор без обвързване ,имаш 2 варианта
1-Комшийка с която да си подкрепяте комшийството или приятелка на същия принцип(с която се познаваш одавна)
2-Търсиш такава връзка,просто се изяснявате с момичето.
Аз също имах такава връзка,само за секс,но нещата прерастнаха в много повече...
Т'ва щях да напиша.Първоначално написано от Extremescream
Иначе - Тракия, Хемус , Цариградско, Е79 и т.н. ..
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Там не става 10000000 коча на 1 жена.Говорим си за live акшънСайтовете за запознанства са пълни с несериозни момичета,с глупави коментари,който търсят внимание и рейтинг.
Vin а как отсяваш и разбираш?Много сконфузна и гадна ситуация ще се получи ако не сте на 1 вълна.Случи ми се вече веднъж подобна ситуация и никак не беше приятно,а и бузата още ми е червена де се вика![]()
Кат искаш такава-Околовръстното или сайтовете за запознанства.
Иначе познавам много малко момичета,дето са готови само за секс с някакъв идиот.Ако им е само за секс-имат си вибратори
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има момичета/жени,които неискат връзка,а само някой да им "Смазва веригата".Това са повечето момичета/жени,които са много заети и предпочитат такива взаймоотношения или такива ,които просто така им изнася ,и им е по-удобно.Нестава веднага,първата ти дума да е "Искам нашите отношения да са само сексуални" или от сорта.Говориш с нея,опознаваш я,преценяваш дали ще се навие на такова хоро и предлагашПървоначално написано от kickbg
![]()
курви под път и над път.
Абе верно, че има много курви, ама те май не повтарят. А той иска неангажиращ секс, демек повече от веднъж, с една, без връзка. Поне аз така разбрах. Ми как ще намериш такава - трудно![]()
Какво нередо има в цялата работа,че се надигна такова народно недоволство?Не мисля,че ако 1 момиче има сексуални контакти с момче само за развлечение го прави леко момиче.Не мисля също и че желанието на 1 мъж или момче да има подобен род отношения е нередно по някакъв начин.
Грешен сайт.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last