.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да си намеря?

Как се намира момиче за секс без обвързване?Здравейте много ми е интересно как?Жените се чувства и трепети търсят досега винаги е трябвало да влизам в някакви отношения с партниорката си за да се любувам на това земно удоволствие.Сега съм в такъв период,че единственото,което търся е секс.Къде и как според вас човек може да си намери партниор само за сех?Не държа да е топ модел или нещо такова само да желае необвързваща връзка.Е изказвайте мнения.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Gepime.com

Необвързваща връзка...Или е връзка,или си е чисто и просто ебане
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    В бар,дискотека и т.н най-често има такива за по 1 път.Ако търсиш постоянен полов партньор без обвързване ,имаш 2 варианта
    1-Комшийка с която да си подкрепяте комшийството или приятелка на същия принцип(с която се познаваш одавна)
    2-Търсиш такава връзка,просто се изяснявате с момичето.

Аз също имах такава връзка,само за секс,но нещата прерастнаха в много повече...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Gepime.com
    Т'ва щях да напиша.
    Иначе - Тракия, Хемус , Цариградско, Е79 и т.н. ..

Там не става 10000000 коча на 1 жена.Говорим си за live акшън Сайтовете за запознанства са пълни с несериозни момичета,с глупави коментари,който търсят внимание и рейтинг.
    Vin а как отсяваш и разбираш?Много сконфузна и гадна ситуация ще се получи ако не сте на 1 вълна.Случи ми се вече веднъж подобна ситуация и никак не беше приятно,а и бузата още ми е червена де се вика

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Кат искаш такава-Околовръстното или сайтовете за запознанства.
    Иначе познавам много малко момичета,дето са готови само за секс с някакъв идиот.Ако им е само за секс-имат си вибратори
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    В бар,дискотека и т.н най-често има такива за по 1 път.Ако търсиш постоянен полов партньор без обвързване ,имаш 2 варианта
    1-Комшийка с която да си подкрепяте комшийството или приятелка на същия принцип(с която се познаваш одавна)
    2-Търсиш такава връзка,просто се изяснявате с момичето.

Аз също имах такава връзка,само за секс,но нещата прерастнаха в много повече...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от kickbg
    Там не става 10000000 коча на 1 жена.Говорим си за live акшън Сайтовете за запознанства са пълни с несериозни момичета,с глупави коментари,който търсят внимание и рейтинг.
    Vin а как отсяваш и разбираш?Много сконфузна и гадна ситуация ще се получи ако не сте на 1 вълна.Случи ми се вече веднъж подобна ситуация и никак не беше приятно,а и бузата още ми е червена де се вика
    Има момичета/жени,които неискат връзка,а само някой да им "Смазва веригата".Това са повечето момичета/жени,които са много заети и предпочитат такива взаймоотношения или такива ,които просто така им изнася ,и им е по-удобно.Нестава веднага,първата ти дума да е "Искам нашите отношения да са само сексуални" или от сорта.Говориш с нея,опознаваш я,преценяваш дали ще се навие на такова хоро и предлагаш

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    курви под път и над път.

Абе верно, че има много курви, ама те май не повтарят. А той иска неангажиращ секс, демек повече от веднъж, с една, без връзка. Поне аз така разбрах. Ми как ще намериш такава - трудно

Какво нередо има в цялата работа,че се надигна такова народно недоволство?Не мисля,че ако 1 момиче има сексуални контакти с момче само за развлечение го прави леко момиче.Не мисля също и че желанието на 1 мъж или момче да има подобен род отношения е нередно по някакъв начин.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Грешен сайт.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове