- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отличник - Зубар
Така тази година ще завърша за първи път с пълно 6 откакто завърших 4 клас 5 клас с една 5 по БЕЛ а 6 с две 5 по БЕЛ и Рисуване и тази година съм отличник и веднага почнаха да ме наричат зубардори тази компанийка с която се движа ебаси ся тряя ли секи който е пълен отличник да е зубар, цяла година съм учил само по история и биология по химия физика география НЕ и веднага зубар ешш ги еа
и така въпросът ми беше ако не сте разбрали тряя ли секи пълен отличник да е зубар
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е на мен рекорда ми е около час да уча и то не да уча а да преписвам една биография колкото да нямам 2![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не им обръщай внимание..По-веротно е да ти завиждат за добрия успех - игнорирай ги..Няма смисъл да им обръщаш внимание..
Относно въпроса - НЕ,не всеки отличник е зубър
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като станат студенти всички стават зубари![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+Първоначално написано от SmilezZz
![]()
завистливи лузъри. Зубар е човек, който си наизустява тъпия урок за да има 6. Земи им затвори устите че много ме дразнят такива. Тъпи ама и на всичкото отгоре теб те обиждат. Пффф има ОГРОМНА разлика м/у отличник и зубар. Ама няма кой да го проумее![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
зубър е тоя, който учи урока на изуст, но нищо не разбира какво учи и, ако го прекъснат не може да продължи
аха разбрах мс за отговорите![]()
sapphire5![]()
И те са зле и ти си зле. Защо изобщо някой трябва да се срамува, че си е научил урока?!
ами то не е срамно но винаги има такива дет се подиграват![]()
sapphire5![]()
Точно...аз също уча бая защо си имам цели и т.н., но да седна да наизсутявам и зубря дефиниции няма как да стане. И не, не всеки отличник е зубър. Зубър е този, на когото като му дадеш да си приложи знанията, ти реве, че във въпроса не го питат за дефиниция и не знае как да ги приложи. Папагалщината е зубрене. В това да знаеш и да разбираш много от нещо, няма нищо лошо.Първоначално написано от haxh
Не си зубър.![]()
не си зубЪр.. и аз имам 6 по всичко, ама не съм отваряла учебник от не-знам-вече-колко години..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И ти се засягаш? Е това вече е тъпо...Учи си и хич да не ти дреме като станеш нещо повече от тях няма да съжаляваш. И кви приятели са тези дето ти се подиграватПървоначално написано от awerw
![]()
Ми то и мене ме наричат така, нямам пълно 6 но се справям доста по добре от мнозинството....е уж само на шега, или като са ядосани. Общо взето сега новия клас се държи много по добре, отколкото идиотите в предишния. Иначе това е само завист. Гледай да не се отлъчваш от компанията, не си заслужава.![]()
ми туПървоначално написано от ameli
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
OMG !! Има огромна разлика между зубър и отличник.Ще ви дам пример.Има едно момиче от класа..Постоянно учи,не излиза от тях,абе нещо страшно...А какво стана днес ? Аз с успех 6.00 , тя - 5.90 или нещо таковаИ да вметна,че много рядко отварям учебник.. Каквото запомня в клас
) ( 8 клас съмм )
Неприлично Щастлива .. : )
Моя успех също е висок, от порядъка 5.90+... Това не значава, че съм зубар и приятелите ми го знаят, макар че обичат да ме бъзикат с това - приемам го на шега и с усмивка се бъзикам и аз с тях. Това, че си отличник не те прави зубар, но ако учиш на изуст всичко - това вече да, а още по - смешно е ако учиш по цял ден и най-накрая - нищо. Единствения предмет, по който отварям, макар и рядко е математиката, все пак съм в математическа..
Така че, хич да ти не пука какво ти говорят другите и да не ти посича акъла да се правиш на по-глупав от колкото си, че да не се заяждат с теб![]()
Според мен зубрачеството е като начин да държание.. поне аз така го възприемам. За мен зубар е човек, който не че учи по цял ден, ами говори само за учене, иска той винаги да знае най-много, не дава на никой да знае повече от него по никакъв начин, да не дава домашните си и да не иска да помага на останалите и така.. Няма нищо лошо в това някой да е амбициозен, стига по този начин да не влие на останалите хора негативно.
Ей тва пък ми е много странно някой като каже зубар! .. Аз доколкото знам това беше 1 животно..![]()
Отличник и зубар за две съвсем различни неща. Отлични просто му върви училището, по лесно му е да помни и не се депресира ако не винаги е напълно перфектен.
Зубара учи по цял ден и цяла нощ. Не мисли за нищо друго освен за училище и ако по изключение искара 5 а не 6 се изпада в паника, започват сълзи и драматисиране. Да даде домашно? Хах това за него си е престъпление, прави всичко възможно да е най-добрия и да закопава съучениците си.
е домашно и аз не давам нито пък подсказвамкато не са си научили няма я да им искарвам аз оценката
пък и си мразя класа
![]()
sapphire5![]()
ти си този дето трябва да се подиграва, защото те са тъпи като г*з , а не ти![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Спорен въпрос е дали не е тъп. Можеш да имаш 6 по всичко и пак да си галош. Оценките не те правят нито тъп, нито умен.Първоначално написано от ecstazy
От 6ти клас учебник не съм отварял,а завършвам с 5 и нещо всяка година.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!