- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много гадна ситоация
здравеите спреди няколко дена ми се случи нещо мн кофти,бях на кафе аз наи добрата ми приятелка с неиния приятел и наи добрия приятел на моито гадже,та така тои ми каза че приятелят ми си има друга и ему пука за мен,и аз без да помисля му написах смс че касам с него защото си има друга,и сащо че сега сам с наи добрия му приятел,и после тва момче което оспя да ми в кара мухи в мозака почна да ме прегрища да ми казва че ме обича,разбира се аз непозволих да стане нещо повече.На другия ден пак бяхме на кафе обаче този пат беше и там и бившия мии тва момче което ни скара излезе да говори по телефона,и бившия ми каза че си няма друга но щом сам решила да сам с другия няма проблем,и ми каза че тва момче мн ме било обичало затва искал да ни скара за да е с мен.Но малко по касно обясних на тоя кадето ни скара че него обичам,него харесвам,неми пука за него, и го казах пред 20 човека защото ми светна защо ми каза че годжето ми си имал друга.Много гадно му стана и както и на мен че така го нараних и аз си трагнах и моята приятелка сащо ивидяхме бащами и аз му казах здр и продалжихме да си варвим обаче онзи варвеше по нас и ни настигна и ме попита дали тва е бил баща ми и аз казах да и от трагна по него и ми каза ще му кажа че те обичам че си сичко за мен ,аз заплаках ядосах се страшно мн защото видях че наистина ще отиде при татко и го хванах отидохме пак в кафето и моита фр и тя доиде и там още бяха някои наши приятели и бившото ми гадже.и тва момче почна да ме гони из кафето и бившия стана и му вика слушаи кво като нете иска се махаи ,и тои вика кво аз ви скарах сега ти ли искаш да ни скараш.и аз викам абе човек фащаи си парцалите и да те няма неразбирашли нищо няма между нас,и тои седна и бившия ми ме гушна и седнах у него,и на уха ме попита защо сам скасала с него следкато нехаресвам другия,и аз казах защото ми е казал че ис има друга и него интересувам и тои ми каза че нее вярно,и седа си у него и тои вика пред сички искаш ли пак да си с мен и аз казах да след тва се целувахме,прегрищахме
и когато си tрагвахме видях че на тва момче му е мн кофти седи малчи у още малко щеше да заплаче :шоцк: и сега ми е много гадно защото ми стана жал че може би сам му дала някаква надежда :gry:
написах го набарзо,извинявам се ако има правописни грешки![]()
Не разбрах какъв ти е проблема, освен че не си влизала в часовете по български. Бтв на колко си ?
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Извиняваш се АКО има правописни грешки ли?!
Та то няма една правилна дума бе!!!
Малка,тъпа,НЕГРАМОТНА лигла ...Даже не прочетох цялата ти тема
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айде без злобни заклинания. буу
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да живеИ деЦкУтУ в тебИИИИ и да пишиш все тЪка праФилнуууууууу..Напрау не те заслужават намери си трети![]()
![]()
Айде да се похвалиш и следващия път за филма ,който сте разиграли..Деградацията е пълна...
Първоначално написано от Rebus
аС прИдлагЪъм чИтФъртии да си Земе момичетуУу.. ии да си ходи в Турция да си снима сЪъпунките тамМ..
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Пиши малко по-грамотно .. какъв е проблема да сложиш две точки толкова , че да не се губи края като някой го чете ..
Даа, изречение се завършва баш с две точки.Първоначално написано от righteous
Прочетох първите няколко реда и се отказах.Xванаха ме нервите ,докато ги прочета.
Малко по -разбираемо да го беше написала..
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
И аз... Прочетох 2 реда и се отказах тотално!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не можах просто да дочета цялата тема, просто ми беше мнооого трудно да стигна до средата й..
Точки има тук-таме между друготоОбаче поради тоталната липса на дори една главна буква в целия текст не си личат.Сложи правописнте грешки,пунктуацията,удълже ните гласни на всяка 2ра дума....е то тва не се чете изобщо.3-4 реда като нормалните неграмотници бива,ама цял текст в такъв стил никой няма да прочете
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Лапешка работа,много си доверчива и неузряла.За напред в живота ,ако си същата ,не те чака нищо добро,както и да е.Аз ,ако имах такъв приятел,щях да го бия в кафето и отвънка,следователно до там ни е приятелството.Тоя ,който прави интригите го зарежете с твоя и това е !
Децата стават все по-неграмотни.Лигла.Не заслужаваш нищо..
Първоначално написано от hgfh
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Господи помогни ми ти да не си помогна аз !![]()
Първоначално написано от bobito_th
;ddd ;xxxx и кво гадно за тоя на който си се вързала.![]()
ТОЧНО КАЗАНОПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Да си чувала за т.нар. "и кратко"? Пише се й
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от marvelous
аз печеляя
прочетох го цялото .. ебаси филма
![]()
![]()