- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неможахме да почакаме ...
Не съм сигурна дали това е точното място за тази тема, но предполагам е най - подходящото ...
Близалките се превърнаха в цигари.Невинните се превърнаха в ку*ви.Домашното отиде в кошчето.Мобилните телефони вече се използват в час.Содата се превърна във водка.Колелата се превърнаха в автомобили.Целувките се превърнаха в секс.Спомням си когато най-страшното нещо беше когато се люлях на люлките на площадката.Когато защитата означаваше да нося каска.Когато най-лошото нещо което можех да получа беше обяснение в любов от момче.Раменете на баща ми бяха най-високото място на планетата,а мама беше герой.Най-големия ми враг беше брат ми.Войната беше само една игра на карти..и единствения наркотик,който знаех беше лекарството.Тогава когато носенето на къса пола не ме правеше уличница..а най-голямата болка която бях чувствала беше когато си удирах коленете..а сбогуването беше само до другия ден..и не можах да почакам да порасна, а сега бих дала всичко на света, за да съм отново дете ...![]()
И аз станах на 20,но неискам да съм дете![]()
Моето момиче има си една поговорка:
Каквото си надробиш, такова ще сърбаш!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ей това най ми харесаа най-голямата болка която бях чувствала беше когато си удирах коленете..а сбогуването беше само до другия ден..и не можах да почакам да порасна, а сега бих дала всичко на света, за да съм отново дете ...
Хубаво е, но не е това правилния разделМоже би лично творчество?
всеки е имал момент/и в който/които е искал пак да е дете
иначе много хубаво си го написала![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Всеки избира как да живее! И аз съм допускала някои грешки, но не съжалявам за тях. Не мисля, че темата е за тук, по-скоро е за "Лично творчество". Иначе си права, че напоследък от съвесем малки, децата започнаха да опитват да пораснат по-бързо! Мога само да кажа: Изживейте си хубавите, невинни, детски години. Всичко с времето си![]()
Така е..Истинските ценности се промениха много, никой не обръща внимание на малките неща, които същност ни правят щастливи..Всеки бърза за нещо, за някъде.. а след това късно осъзнава какво е сторил..Но шанс, такъв е животът (:Първоначално написано от vilinanova
И точно на това му се вика "живот" ! Така е, той е несправедлив, но поне се радвай, че си го изживяла.. има и такива, които не могат така да си изживеят тези години.. Просто помни на мама и на тати винаги ще си им "малкото детенце"
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Добре се е получило.
Харесва ми какво и как си написала. Идеите които си засегнала са чудесни. А провокативния начин, по който са поднесени грабва веднага читателя.
Поздравления!
И изглеждаш супер чаровно девойче. При това само на 15![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Красиво е детството, но това да пораснеш също носи своята красота.
П.п. Продължавай да пишеш, защото имаш много добър усет. :}}
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ау, много трогателно. Нямам думи.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Здрав сблъсък с реалността![]()
![]()
.
само на 17 почти, но нищо .. Благодаря все пакПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Много е добро!! Разгледала си проблемите на днешното общество и най-вече на тийнейджърите, който се мислят за велики... Поздравявам те, ужасно точно и просто си го написала!!!
Хаха, че кога порастнахме толкова всички да твърдим, че "си разгледала страхотно проблемите на днешното общество". Това е нищо повече от разглеждане на промените настъпващо при един средно статистически пубер(като моята особа). За това мога да ти кажа oк, иначе писането е тип "Цигарите са вредни за здравето!".
+ 1Първоначално написано от Wits
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Правилно казаноПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________