- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво последно се скарахте с родителите ви?
същата работа е и при менеПървоначално написано от Emsss
![]()
![]()
За пари разбира се . Колко съм харчел а не съм се хващал да ходя на работа.
Да зная какво искам да зная и да умея това което искам да умея.
с майка мизащото не съм измила чиниите
![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
колко ми била разхвърлена стаята,пък аз не мисля,че живея в толкова голям безпорядък.. е,не всичко си е на мястото,ама определено не е КОЧИНАТА,която описва..
и не беше точно каране,де..по-точно спорихме
-Излез ми от стаята бееееееееееееееееееееееее еееееееее........ !!!!11!!!1!!1![]()
![]()
![]()
започна с бащата прерастна и с майка ...
то единия като почне другия се включва да приглася и все едно и също слушам от сигурно 405 години вече знам кой какво ще каже
та снощи , сопнала съм се била ,тия хора не се ли научиха ,че аз така си говоря всеки път за това се почва и препрастна както ви казах към поучителна лекция на висок тон който се притъпи след две изказвания
ииии
общо взето
поведение , час на излизане и прибиране , това ,че не съм помагала и нищо не съм правела и те тва е общо взето всичко за което се сетите![]()
![]()
вече ме избива на смях даже изобщо не ми пука вече какво говорят ,защото толкова ми е писнало от всичко и всички ,че няма смисъл да се ядосвам ,защото на тях не им пука за това..тъй че![]()
за работата ми с баща ми
с майка ми се караме редовно,но нищо серизно![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и с двамата защото отслабнах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
щот баща ми ме накара ей ся в 10 часа да му мия чиний !А не можело да ги измия утре сутринта
![]()
![]()
С баща ми - не дава да взема Jack Daniel's-a за лагера...![]()
Ем общо взето за тва че не успявам да си сдържам нервите когато ме дразнят![]()
![]()
С татито снощи по това време и то защото не съм имала желание да се науча да шофирамСтанах и му заявих,че когато навърша 18 години ще си наема личен шофьор и няма да го разкарвам него.При което той се обърна към един негов приятел и вика:Много добре съм я насочил в живота,ще просперира
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Амии .. За това че имах 80 лв сметка .. Ама след 1 ден им мина и на 2мата, понеже баба ми ми плаща сметката, и не е голям проблем ..![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Защото искам да си направя трагус, а майка ми е твърдо против тея работи ..]![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
С майка ми,за неква кръв по леглото ми....(бех се порезал)
Защото след работа не поиска да дойде до вкъщи и да отида с нея до Кауфланд![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
заради дрехи
Първоначално написано от LaDolceFragola
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Стаята ми била много разхвърляна, не съм изчистила, прибирала съм се много късно, бла, бла ..![]()
Много съм била несериозна, не съм си четяла темите по химия и заради това от мен нямало да стане нищо.
Почти всяка вечер от седмица насам се обсъжда този проблем.![]()
You are broken, I can fix you...
Вдигнах най-мощния скандал през живота си на майка ми в началото на месеца. Няма да пиша защо, ама никога няма да го забравя и ми е адски гадно като се сетя.
А в неделя ми се скара, защото разтворих половин кутия мухлясал нес и го изсипах в градината. "Ама аз си го пиех!" И аз "Абе, мамо, как ще пиеш мухлясал нес, бе жена?" И й казах, че не ми дава да се отпусна, пък тя ми каза, че по цял ден нищо не съм правела. Еми, да, защото ме мързи и сега е лято. След един месец почваме училище, не е безкрайна ваканцията и искам да си я измързелувам.