- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво последно се скарахте с родителите ви?
А, да! Вчера имах и скандал със сестра ми, която ми развали настроението с една глупост. Освен това не знае какви ги приказва: намесва някакви хора, 'дето нямат грам общо с това, което се случва в момента. Т'ва адски ме вбеси и съм викала половин час . Накрая излязох с гръм и трясък. Никой няма право да ми разваля настроението!![]()
ами днес с майка ми .. щото бях почнала да й мрънкам нещо .. и аз не си спомням вече![]()
С майка ми-от 1 месец чакам да ида да видя братовчедките си и да спя при тях и тя се съгласи, разбрахме се за всичко, и вчера-"Аз не съм се съгласявала НИКОГА"...категорична..
...иначе ние си се караме за всяко нещо...прибрала съм се в 21.03, вместо в 21.00-скандал; братовчед ми е направил лудница и аз не съм била вкъщи, следователно,не съм видяла-скандал и лекция да се прибирам; всичко е наред--скандалл..за всеки случай..![]()
за партито на железница . .аз дори неисках скандали и реших да не седя и двете нощи,ами само едната,ама незнам по каква причина те се опитаха да ми забранят да отида иии..абе голям цирк бешеважното е че отидох и мога да кажа,че тва е най-добрият опен еър за тая година [главно хардтехно,малко габба и малко дръмче]
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
с баща ми- от 2 седмици не се бяхме виждали и той като ме видя веднага почна да мърмори. И то наистина си беше така, ама аз като се събудя той е н работа, после отивам аз на работа после излизам и като се върна те вече спят.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
е сега се скарах с тях, защото не ме пускат да ходя до една фр![]()
![]()
awerw♥
с майка-защо не съм и се обадила ,че ще ходя до центъра![]()
![]()
Най-често с майка ми спорим когато на мен не ми се говори а само искам да си седя да си гледам в нищото и да си почивам и точно тогава пък тя иска да си говорим за нещо и започва да ме разпитва за денят ми как е минал.![]()
![]()
![]()
Ми с майка ми, за приятеля миГоворихме си, че ще ходим с него на море, тя се съгласи, после ми вика времето било лошо, бла бла
![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Баща ми ми прави забележка как да си подреждам нещат...
леле ;ddd ;xx
най-щастливата :PpP
с майка ми .. защо съм сядала толкова " късно " на компа / 21 часакъсноо .. ?? /
И с двамата - защо не са ми платили интернета, а тъкмо се връщах от море ;2;2
офф с тати .. щотоо залях клавиатурата с лакочистител !![]()
С майка ми... Защо съм пускал музика в 2 часа през ноща...Хората спяли...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
С майка...защо съм спяла до късно?(беше 9 часа)
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
и с двамата, защото от моята компания ми званели по телефона да се разбираме а не идвали до нас да ме викат (както в каменната ера)![]()
![]()
![]()
ми че цял ден не съм се била прибирала дъра дъра![]()
![]()
![]()
Защото съм спяла до късно и защото не съм си оправила гардероба ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
прибирала съм се много късно, бла, бла![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
С майка ми - не й дадох да ме снима![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
с баща ми, за прекалено силната музика![]()
Вечерен час..то пък бахти..на 15/след 2 месеца 16/ и в 9.30 в нас..![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]