.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

МОЛЯВИ ПОМОЩЩЩЩ :(:(:(:(

Здравейте страшно съм опла6ен несе 4удете за6то 6те пи6а рас4екнато зна4и имам нинтендо ДС от то4но 2 дена ОБА4Е днеска преди то4но половин 4ас цъкам коп4ето от страни да го вклю4а светка екрана и се исклю4ва отново пак така няколко пъти пробвам помислих 4е е от батерията пуснах дасе зарежда зарядното не работе6е ОБА4Е когато махна R4 картата ми тръгва играта от слот 2 тоест за ГБА тя тръгва а нинтендо дс игрите не за6то моляви помощт майка ми 6те ме УБИЯ БУКФАЛНО ако разбере 4е се е прецакало карах я един месец дами го купи моляви

Голям фен Аватара на Tedchy

Re: МОЛЯВИ ПОМОЩЩЩЩ :(:(:(:(

Цитирай Първоначално написано от skullseeker
    Здравейте страшно съм опла6ен несе 4удете за6то 6те пи6а рас4екнато зна4и имам нинтендо ДС от то4но 2 дена ОБА4Е днеска преди то4но половин 4ас цъкам коп4ето от страни да го вклю4а светка екрана и се исклю4ва отново пак така няколко пъти пробвам помислих 4е е от батерията пуснах дасе зарежда зарядното не работе6е ОБА4Е когато махна R4 картата ми тръгва играта от слот 2 тоест за ГБА тя тръгва а нинтендо дс игрите не за6то моляви помощт майка ми 6те ме УБИЯ БУКФАЛНО ако разбере 4е се е прецакало карах я един месец дами го купи моляви
    Човече,ще те помоля да пише с препинателни знаци и да не изпозваш "4" и "6"..А и нищо не разбрах !

Голям фен Аватара на skuck
    Не съм много запознат с тая конзола щото е боклук ама пробвай да форматираш тая R4 карта... ако може ....
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от skuck
    Не съм много запознат с тая конзола щото е боклук ама пробвай да форматираш тая R4 карта... ако може ....
    Ще пробвам мс.Надявам се да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си