- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От един клас
Аз съм имала такава връзка и с ръка на сърцето си мога да кажа,че ми беше най-дългата и сериозна връзка..
Така,че всичко си зависи от влюбените двойки..Ако наистина се обичате - няма да имате никакви проблеми..А и при някои това прекалено прекарано време с него е "знак" за по-бързо омръзване,а при други води до сближаване
аз същоПървоначално написано от Tedchy
и изглеждат много щастливи
не ми се е случвалоПървоначално написано от vilinanova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
На мен не ми се е случвало, но едни от класа ходеха заедно цели 3-4 седмици. И двамата казваха, че връзката им била най-хубавата до сега. Повече общи приятели, повече теми за разговор.. Не знам защо повечето мислят, че са от един клас нямат за какво да си говорят.
И спря да се върти за миг земята..
Момчето от тази връзка ми беше разказал,че има забележка,която гласи :"Държи ръката на човека,който седи до него " или нещо подобно беше ..Първоначално написано от Passi0n
![]()
Много зависи от хората и от техните характери, попринцип всички са против, но ако в моя клас имаше поне едно свясно момче аз с радост щях да съм с него, независимо, че е от моя клас.Всичко е до чувства, не до това от кой квартал е и от кой клас е.Лично мое мнение все пак не го натяквам, но е такова.