.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Русе
    Аз съм имала такава връзка и с ръка на сърцето си мога да кажа,че ми беше най-дългата и сериозна връзка..
    Така,че всичко си зависи от влюбените двойки..Ако наистина се обичате - няма да имате никакви проблеми..А и при някои това прекалено прекарано време с него е "знак" за по-бързо омръзване,а при други води до сближаване

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Познавам такива хора
    аз също
    и изглеждат много щастливи

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: От един клас

Цитирай Първоначално написано от vilinanova
    Абе замислям се напоследък дали е възможна връзка между хора от един и същи клас? Имаме едни такива екземпляри в класа, но за мен те са изключение. Не пречи ли на една връзка толкова много прекарано време заедно? Имате си едни и същи съученици, едни и същи случки, тогава за какво си говорите изобщо? Случвало ли ви се е да ходите с някой от класа си и проработи ли?
    не ми се е случвало
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен не ми се е случвало, но едни от класа ходеха заедно цели 3-4 седмици. И двамата казваха, че връзката им била най-хубавата до сега. Повече общи приятели, повече теми за разговор.. Не знам защо повечето мислят, че са от един клас нямат за какво да си говорят.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Tedchy
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    Познавам такива хора
    аз също
    и изглеждат много щастливи
    Момчето от тази връзка ми беше разказал,че има забележка,която гласи :"Държи ръката на човека,който седи до него " или нещо подобно беше ..

Много зависи от хората и от техните характери, попринцип всички са против, но ако в моя клас имаше поне едно свясно момче аз с радост щях да съм с него, независимо, че е от моя клас.Всичко е до чувства, не до това от кой квартал е и от кой клас е.Лично мое мнение все пак не го натяквам, но е такова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си