- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се,а не мога без него
чета теми и се реших и аз да пусна една че за ми олекне малко.. нз откъде да започна имах приятел половин година и се разделихме много тъпо. попринцеп постоянно се карахме за глупости но пък много се обичахме.. правех всичко за него и т.н. от известно време започна да се държи гадно с мен без да се съобразява какво говори какво прави.. вереоятно и в мен има вина но след поредния скандал просто се разделихме. сега ми е много гадно той е целият ми свят не мога без него това са 6 месеца и ми е много трудно. не мога да си обясня как заеба всичко и спря да ме обича вече не иска да е с мен. малко се увлякох ама ми е малко по-добре като ви написах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заглавията на темите трябва да са свързани със съдържанието им,а не с емотикони.
ShtrudeL
Ами като едва ли не седиш и му сваляш звезди .. какво очакваш .. някой хора взимат,взимат и не дават .. а ти му даваш всичко .. правиш всяко едно нещо,както сама казваш .. не става така или поне не е добре за тебПък и след като се карате за глупости .. открийте какъв може да е проблемът .. хубаво разделили сте се.. но светът не свършва , напротив изяснете се
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Взел те е за даденост... Получил е каквото му е трябвало и сега си му безинтересна. Остави го сам, както е решил. Без теб. Може и да се върне, но няма смисъл да се опитваш да правиш нещо. Ако той сам не осъзнае, че иска да е с теб, никой друг не може да го накара. Но същевременно не се сдухвай. Знам, че е невъзможно... но аз преживях същото, само че бяхме заедно повече време. Трудно е, да. Особено първите дни, седмици, но и то отминава. Гледай напред. Животът така или иначе те очаква, а има да срещаш още много нови хора, да изживяваш още какви ли не емоции, а това ще ти се струва като нищо сравнение с тях. Просто ти трябва време.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
дано.. то кво да се изясним ни ми обича или поне така аз мисля като го попитах каза нз.. реших да не се занимавам ама вътрешно се изяждам от яд че сега някоя друга го зарибява щото си е готинявно трябва да свиквам..
![]()
![]()
![]()
Така е.Първоначално написано от pandelka
Плюс това 6 месеца не е кой знае колко дългоХората се развеждат след дълги бракове
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз мисля, че 6 месеца изобщо не са дълго време. ако беше година и + тогава можеше да те вземем насериозно. просто до момента си свикнала с него, след като 6 месеца сте били заедно. ще минат 2-3 месеца ще се запознаеш с някой друг и ще го забравиш ;>Първоначално написано от DevilWish
6 месеца са достатъчни да се привържеш към даден човек.. а до колкото до него че не иска да е с теб много му здраве . Нали знаеш Любовта е временна .. може би вече няма чувства не го моли не го тарси скоро вс ще се оправи
Пиши на кирилица.
ShtrudeL
и как ще се оправи всичко въобще не ми е ясно и ся си е харесал друга ии нз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подобна ситуация.. само, че моя беше плейбойче и аз си мислех, че ще мога да го променя.. та, страдах, страдах, настрадах се,появи се нов.. животът продължи..
П.П. Съветвам те да продължиш напред с гордо вдигната глава, да не се унижаваш, да се правиш, че не ти пука, а той някой ден ще разбере какво е изгубил![]()
Не мога да дам адекватен съвет, защото съм в същото положение, но ходихме 1 година... Само исках да кажа, че не си сама, а и на мен ми обещаваше няква вечна любов и затва ми е тъпо, иначе по-лесно щях да го приема.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
именно как ме обичал била съм всичко за него и сега е толкова безразличен.. мн се надявам след време да осъзнае колко ме наранява![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гледай само на пред ,и това е.
Няма да ти е последния, не ти е и първият.
същото^^ не искам да те разочаровам, но моето момче не осъзна..Първоначално написано от no0name3
сега сме "приятели" (една година след раздялата) . .
да.. то и ние сме приятели ама не издържам така толкова спомени всичко беше мн хубаво и той сам го каза че никога няма да забрави това което сме правили.. ама сега като си помисля че е я някоя и й казва това което е казвал на мен и правил иииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж миличка,Първоначално написано от no0name3
ти не заслужаваш това, огледай се и ще видиш коко по-добри момчета има.. Не страдай за нещо, които не страда за тебНе си заслужава.. както беше казал valdesbg (един съвет, който никога няма да забравя) Не си струва да платиш за една дъвка 100лв т.е. не си струва да излееш толкова сълзи за човек, на който не му пука.
Айде усмивки![]()
не искам друг искам си него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбирам те . В такива моменти който и да ми казва разни неща,аз си знам моята... много си хлътналатова е тъпото. Може би този човек не е за теб гледай напред!
Мила, шЪ мЪ извинишшшшшшшшшшш, ама имам едно изречение за теб:
"Незаменими хора няма - има само трудно заменими."![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Първо, не мога да разбера как може да позволявате някой да проявява към вас тотална липса на уважение.
Второ, не мога да разбера как може да искате да сте с някой, който ви третира като втора ръка човек.
Няма ли уважение - няма връзка. Или поне не... здравословна... и истинска.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ами как мога да искам и аз не знам.. свикнала съм с него и сега се побърквам всеки път когато ме прегърне толкова ми е хубаво.. а той ходи с друга и ..![]()
![]()
![]()
![]()
пак по моя сериал.. той е с друга но постоянно е при мен обръща ми внимание гушкаме се пипа ме умирамот една страна не искам да му позволявам да прави каквото иска и мен ама като му видя очите и..
Той е целия ти свят, бля бля бля . . . окей обичаш го, а какво печелиш с това твое перманентно чувство, което те съсипва психически ? Разбирам те, но нищо не можеш да направиш.И опита да се върнеш при него не е решение за мен, макар че съществува като вариант, за мен съвсем не е правилен като начин на разрешаване на проблема ти.Щом нещо е свършило, защо да го обновяваш и да се опитваш да го върнеш, според мен е безсмислено.Разбира се изключвам вариантите като голяма и истинска любов, раздяла не по вина на партньорите и прочие, вашата връзка естествено и такава не е била.Гледай положителните страни на всичко случващо се, нищо не печелиш с депресия и упреци отправени към теб.Опитай се да прогониш всяка мисъл свързваща те с този човек и си живей живота, нито ти е първия, нито последния.Защо влизаш в такива филми по дяволите ?
хората се събират и разделят всеки ден-ще го преживееш![]()
I can't stop myself from loving you <3
защото го виждам абсолютно всеки божи ден абсолютно всеки и това прави нещата още по трудни..