- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испански или Немски
Определено испанския![]()
По-звучен и по-приятен е .
Memento mei, memini tui!
Бих избрал Немски !
Защо ???
Ако имам нужда от помощ ще се намерят много повече хора да ми помогнат, от колкото ако уча Испански
Все пак изборае твой, на мен немския не ми харесва като изговор, много е неприятен за слушане![]()
Учила съм испански,по приятен и лесен е.
Първоначално написано от RoFLmaN
НЕ е верно.Испанският,е по търсен,в Испания, 6веярия, и повече от половин АМЕРИКА,говорят на испански.
Не точно половин АмерикаПървоначално написано от mincheto
![]()
Всеки знае, че в Северна Америка се говори на английски.В Южна обаче, е Бразилия, тя заема кажи-речи половината от континента и там се говори на Португалски.. Така че изобщо не е повече от половин Америка, по-малко е.И все пак да, испанския е по-разпространен но аз си оставам зад немския, мисля че ще ти предложи повече възможности.
Сега ми предстои да уча английски с немски език, и може би избирам него, защото прилича повече на английския. Иначе харесвам и испанския.![]()
С двете ръце съм за немския. :P
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
немския винаги![]()
Колкото повече,толкова повече)
немския е по-лесен.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Аз ще уча испански ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Аз уча испански, но и двата ми харесват.![]()
The sky's the limit ..
знаеш ли к`во???избери си френски
![]()
..език на културна и развита нация с добро образование
говори се в Канада и някой азиятски и африкански страни..малко по-труден от испанския но ти отваря повече врати
![]()
ще уча немски, но и испанския ми допада
Въпреки че немският се налага според мен е по-добре испански, не само защото ще уча испански ами просто казвам...все пак цяла Латинска Америка говори испански, Испания...половин свят, а немския само Германия, Австрия, Холандия мисля.. ама не съм сигурна..но това си е личен избор![]()
Испанският ми е бил слабост от както се помня,щах да го уча,но сега ще съм в немска гимназия и ми се размина,а избрах немска,защото,ако мислим в перспектива - немският е много по-полезен и използваем.
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Предпочитам Испанския ;Ррр обаче другата година ще уча Немскии![]()
![]()
Жиwota e гаден ;xx
Испански ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Не търсете по-лесното, търсете по-полезното. С две ръце за немски.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Ако смяташ да учиш висше в чужбина, учи немски.
А ако не, учи това, което ти харесва повече