- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- филма The Butterfly Effect
Амии чудя се дали да го изтегля. Те всъщност са три филма. Кажете дали са хубави или са пълна загуба на време. =))
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Жестоко съвпадениеТочно вчера си изтеглих първата част след дълги колебания,даже мислех тема да пускам
.Уникален филм,наистина страхотен!
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първата е мн добра, на втората само края ми хареса, третата не съм гледала.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
в първата е истината,защото не знаеш какво да очакваш и историята е изпипана с детайли ако се загледаш сериозно във филма. да не говорим,че главния герой го играе Аштън Кътчър![]()
we are rockstars.
Нещо се случва.2ри форум, в който се говори за този филм, който гледах преди 3-4 часаГледай го, аз гледах 1-цата и ми беше супер интересна..
ПП:Особено, ако накрая разбереш и какво се е случило и с предишните и бебета..
Първоначално написано от eliyiy
този, в който играе Аштън е много добър. /гледала съм го около 10 пъти/ Изтегли си го !
другите две части са големи бози![]()
Ммм първата определено не е загуба на време,но задължително да е режисьорската версия (Director's cut).Те версиите(които са 4) май се различават само в края,но разликата е от голямо значение.![]()
Yesterday, upon the stair,
I met a man who wasn’t there
He wasn’t there again today
I wish, I wish he’d go away...
Аз съм гледала 1вата и 2рата част преди около година някъде...1вата част е наистина адски интересна, непредсказуема...леко странна...бе има нещо интересно в нея и стряскащо на моменти...2рата ее по-скоро романтична драма...но все пак е интересна...3тата тръгнах да я гледам...но началото леко ме разтърси...(леко меко казано) ии се отказах![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Гледала съм само първия филм няколко пъти. Тегли го, определено си заслужава.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
само първия е хубав.. другите не стават![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.