Немога и немога да се разбирам с приятелите на момчето , което харесвам.. с което се харесваме по - скоро и може да се каже, че ходим НО немоа се понасям с приятелите му.. досега съм нямала такъв проблем , все съм се разбирала с всички.. Реших да се помъча да съм по-мила поне с най-добрите му приятели , че ако трябва да е с всички мога да се самоубия.. и така старая се с тия 2 индивида от неговия клас , ама лошото е че сме от едно училище и само като ги видя ми призлява.. с единия се мразим от предучилищната , просто различни интереси и всичкото му там останало, а др. ме харесваше бая време и е нормално да ме мрази.. Кажете ми как да се разбирам с тия , а наистина си харесвам момчето.. квото и да е те са добри приятели се ше се влияе от тяхното мнение .. вчера примерно се събирахме всички в началото добре , ама то после намеци ли не бяха , сарказмите на единия че като ме почнат и аз не си мълча.. на приятеля му вече му е писнало от наще караници 100 про и мисля да се отказвам преди да е станало по - сериозно , защото ако тръгнем по - сериозно немога да го трая тва чесно. Помогнете някак квото и да е че ша ги гръмна всичките накрая