.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

защо сте такива жените...

obqsnete mi momicheta zashto edna golqma chast ot vas se prevrashtate v partali taka da se kaje i tova vi pravi chest i kef koe vi haresva tolkova mn ne se li sramuvate ne vi li puka za vashite....

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Кфо си пил?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Бургас
    absoliutno ni6to ne razbrah

emi nishto ne sam pil prosto iskam da znam zashtoto pz momiche koeto e na 19 i kazva az nz s kolko choveka sam prespala.Dr mi kazva az sam devica a ima mn materiqli i dokazatelstva det po 3-4 sa q obrashtali na vecher...i prosto reshih da popitam!

партали? Я транслейт и пишете на кирилица бе хора !

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Пловдив
    Пича пита що повечето женски са курвета... И по тъпото е, че на тях им харесва и се гордеят с тва че са ги ебали 5тима за 1 седмица.

Еми за да бъда кратак К*рви
    сега да не ме разбере някой погрешно просто питам защото една част от момичетата са такива и направо ме отчайват не казвам че вс са такива..

Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Пича пита що повечето женски са курвета... И по тъпото е, че на тях им харесва и се гордеят с тва че са ги ебали 5тима за 1 седмица.
    тва нищо не е познавам момичета дет петима са я минали за ден-два...
    направо УЖАС

Град
    Бургас
    emi ima gi takiva

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    emi ima gi takiva
    tova go znam ZASHTO??????
    Nqmate li savest kvi maiki shte ste sled vreme kav primer shte davate?koi she sa teq balaci det she vi zemat..??Pazi boje i dano i nie da gledame che....

Град
    people`s wet dreams
    Еми за мен не са курви , за мен курви са тея дето се чукат за кеш ,а тея които си го правят за удоволствие са леки

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъ
    затапи ме от всякаде

Цитирай Първоначално написано от tan0
    направо УЖАС
    Ей алоо стига сте поставяли всички момичета под общ знаменател.Вярно 70% от жените са такива,но съществуват и онези 30% който не са.

Веднага ни изкарахте курви,а предималко четох някаква друга тема в която момче казва как има приятелка обича я,но като види някоя готина мацка не знае как да и откаже,ама на него не казахте курвар.

Половината форум е с теми "защо жените са курви" "всички жени са курви" и т.н

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аха.. вече разбрах за кфо става реч. Ами пич, не се чуди. Аз вече съм се отказала да се чудя на такива...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ами по мои наблюдения това се прави най-вече за себедоказване. Да покажеш на себе си и на околните колко си готина и желана без да си даваш сметка, че ефекта е обратен. Чисто и просто избиване на комплекси...

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    направо УЖАС
    Ей алоо стига сте поставяли всички момичета под общ знаменател.Вярно 70% от жените са такива,но съществуват и онези 30% който не са.

Веднага ни изкарахте курви,а предималко четох някаква друга тема в която момче казва как има приятелка обича я,но като види някоя готина мацка не знае как да и откаже,ама на него не казахте курвар.

в началото казах:edna golqma chast ot vas se prevrashtate v partali

нека сме коректни и не се обиждаме..

Град
    Бургас
    kompleksi

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    kompleksi
    +1

Град
    Plovdiv
    хм..някой момичета наистина са такива
    ама има и момчета които всеки ден преспиват с по 5-6 момичета и не само се гордеят с това ами и се издигат в на другите момчета очите така че и вие не сте ангелчета :P

emi prosto neshtata sa taka che ako ti mila spish s mn momcheta si kurva no ako az slq s mn momicheta sam ebacha i svalqch,nz zashto ama taka se poluchavat neshtata i... abe nz ako znaeh nqmashe da pisha

Град
    Plovdiv

Град
    Бургас

Град
    Варна
    За жалост има много момичета които се гордеят със това по колко пъти на ден/седмица/месец отварят краката, но за сметка на това има и много порядъчни мацки, които ценят секса и го правят в подходящи билото твърде романтични/специални за тях моменти. Нямам голям опит в секса но смея да кажа, че по-голямата част от момичетата в градът които живея са надменни курвета/тъпи курви. Лично мнение, здраве да е!
    Just Be Happy ~ !
    Cuz i said so!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    направо УЖАС

Да ти подчертая ли 4тата ми дума от цитирания ми пост, така че чети малко преди да пишеш

a we na 17 biva am lapitiite po na 14 mrynkat kat nqq sex 2-3 dena..
    ... Как да му кажа, че го искам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си