- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо сте такива жените...
obqsnete mi momicheta zashto edna golqma chast ot vas se prevrashtate v partali taka da se kaje i tova vi pravi chest i kef koe vi haresva tolkova mn ne se li sramuvate ne vi li puka za vashite....
Кфо си пил?![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
emi nishto ne sam pil prosto iskam da znam zashtoto pz momiche koeto e na 19 i kazva az nz s kolko choveka sam prespala.Dr mi kazva az sam devica a ima mn materiqli i dokazatelstva det po 3-4 sa q obrashtali na vecher...i prosto reshih da popitam!
Пича пита що повечето женски са курвета... И по тъпото е, че на тях им харесва и се гордеят с тва че са ги ебали 5тима за 1 седмица.![]()
![]()
Еми за да бъда кратак К*рви
сега да не ме разбере някой погрешно просто питам защото една част от момичетата са такива и направо ме отчайват не казвам че вс са такива..
тва нищо не е познавам момичета дет петима са я минали за ден-два...Първоначално написано от mainata90
направо УЖАС
tova go znam ZASHTO??????Първоначално написано от v3n0ma
Nqmate li savest kvi maiki shte ste sled vreme kav primer shte davate?koi she sa teq balaci det she vi zemat..??Pazi boje i dano i nie da gledame che....
Еми за мен не са курви , за мен курви са тея дето се чукат за кеш ,а тея които си го правят за удоволствие са леки![]()
ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъ
затапи ме от всякаде
Ей алоо стига сте поставяли всички момичета под общ знаменател.Вярно 70% от жените са такива,но съществуват и онези 30% който не са.Първоначално написано от tan0
Веднага ни изкарахте курви,а предималко четох някаква друга тема в която момче казва как има приятелка обича я,но като види някоя готина мацка не знае как да и откаже,ама на него не казахте курвар.
Половината форум е с теми "защо жените са курви" "всички жени са курви" и т.н
Аха.. вече разбрах за кфо става реч. Ами пич, не се чуди. Аз вече съм се отказала да се чудя на такива...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами по мои наблюдения това се прави най-вече за себедоказване. Да покажеш на себе си и на околните колко си готина и желана без да си даваш сметка, че ефекта е обратен. Чисто и просто избиване на комплекси...
в началото казах:edna golqma chast ot vas se prevrashtate v partaliПървоначално написано от love^veselka
нека сме коректни и не се обиждаме..
+1Първоначално написано от v3n0ma
хм..някой момичета наистина са такива
ама има и момчета които всеки ден преспиват с по 5-6 момичета и не само се гордеят с това ами и се издигат в на другите момчета очитетака че и вие не сте ангелчета :P
emi prosto neshtata sa taka che ako ti mila spish s mn momcheta si kurva no ako az slq s mn momicheta sam ebacha i svalqch,nz zashto ama taka se poluchavat neshtata i... abe nz ako znaeh nqmashe da pisha![]()
За жалост има много момичета които се гордеят със това по колко пъти на ден/седмица/месец отварят краката, но за сметка на това има и много порядъчни мацки, които ценят секса и го правят в подходящи билото твърде романтични/специални за тях моменти. Нямам голям опит в секса но смея да кажа, че по-голямата част от момичетата в градът които живея са надменни курвета/тъпи курви. Лично мнение, здраве да е!
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
Да ти подчертая ли 4тата ми дума от цитирания ми пост, така че чети малко преди да пишешПървоначално написано от love^veselka
![]()
a we na 17 biva am lapitiite po na 14 mrynkat kat nqq sex 2-3 dena..![]()
... Как да му кажа, че го искам ...