.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: лишеиииии

лишеиииии

начи незнам темата за тук ли е или за здравни проблеми но ще я пусна тук ... : така когато си миля лицето с измивни препарати, защото много бързо ми се омазнява кожата (побертет 15 години) и като се мия по често кожата ми изсъхва и се получават огромни лишеи спирам да го мия и минава но сега дойде лятото отидох на 1 басейн и от хлора ли е от слънцето ли е цялото ми лице е на петна и ръцете срам ме е да излизам от нас моля ви кажете какво да правя вече ... близо 20 дена съм така

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Дерматолог.Ще ти даде 1 кремче ама няма да споменавам име защото ще ми се скарат. ..а и си беше по лекарско предписание продуктът. Успех

Много жени имат кожа със сухи петна или лишеи. Решението е да намерите антибактериален или антимикотичен крем, който да отстрани причината за проблема, но също така и да облекчи кожата ви. Консултирайте се с дерматолог. <---Това намерих в интернет. Дано да съм помогнала : ))

майка ми иска сега да ходя да зема талон и да ме води на кожен лекар... за 1 профилактичен преглед и тъкмо за това да ми каже...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Дерматолог.Ще ти даде 1 кремче ама няма да споменавам име защото ще ми се скарат. ..а и си беше по лекарско предписание продуктът. Успех
    я я я я я я я я кажи ... моля те

Напомням точка 13
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
    slun4ice

Супер фен
    Град
    София
    По въпрос за петната - иди на дерматолог! А за лишеи - купи си Вита-Мерфен (пиша името му, защото не е нужно лекарско предписание!)! Кремчето ми помага при лишеи, ранички, опарване (например на котлон)!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на purple00
    консултирай се с дерматолога

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Какво представляват лишеите ?

Повече от фен Аватара на Gllory

Някакъв крем за суха кожа или ддз..
    най-добре отиди на дерматолог
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    на мен ми излизат след като ходя на море.. ползвам някакъв крем и постепенно изчезват
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Дерматолог, козметик...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Аз преди 2-3год. имах такова, бяха ми предписали някакъв крем струваше около 8лв. за 1месец се махнаха
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си