.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    добрич

Как да разбера дали ме харесва?

Харесвам едно момче но той е 2 години по-голям от мен.От много години семействата са ни приятели и си ходим на гости понякога само двамата излизаме на кино.Как мога да разбера дали ме харесва.Не мога да го питам защото ако каже не немога да го погледна в очите.Аз съм обикновено много притеснителна.Помогнете как да разбера дали ме харесва! Много ме е страх да го попитам много съм влюбена в него.

т.7
    slun4ice

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Да ти имам и любовта.. Как ще разбереш без да го питаш ...? Отпусни се малко и действай .. Па ако ти откаже има още риба в морето

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако сте ходили на кино без родителите си, значи разчитай, че и той тайничко те е харесвал досега. Просто го попитай. Няма нужда от някаква особена подготовка. Ако после гледа като разстрелян и не помръдва просто го целуни и виж как ще реагира...

Град
    Некъде из Сливен
    Да го "питаш" звучи доста детско. По-скоро направи както каза Wolf-a и действай ( с нещо наречено целувка например ). Ако не пробваш няма как да разбереш.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ако се виждате често, най-добре си направи труда и забележи как те гледа, как се държи около теб, жестове, туй-онуй... а ако искаш да разбереш дали те харесва ASAP - шибаш направо и се надяваш на положителен отговор..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Зарове

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ох, не.. пак ли...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ох, не.. пак ли...
    Май имаш нещо общо със вазата с петунии от Пътеводител на гаактическия стопаджия...
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ох, не.. пак ли...
    Май имаш нещо общо със вазата с петунии от Пътеводител на гаактическия стопаджия...
    благодаря ти. туко що ми даде идея какво да правя
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Придържайте се към темата! Припомням т.6
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

Град
    Русе
    И как искаш да разбереш дали те обича,като не искаш да му кажеш това..А и щом сте отишли заедно на кино,явно и той те харесва..
    Няма смисъл да стоиш с часоме по форуми и да търсиш начин да разбереш дали те харесва..Тука с нищо няма да можем да ти помогнем..
    Просто направи първата крачка ти..Няма смисъл да се притесняваш и да се срамуваш излишно

Супер фен
    Направи ти първата крачка, преодолей срама си. И аз преди бях така, но за втори път се случва аз да призная първа чувствата си и не оставам разочарована.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си