Здравейте, мисля да започна да ходя на фитнес за да се стегна малко но проблемът ми е че като отида незнам какво да правя.Смисъл аз ще тренирам на уредите но безпосочно и няма да постигна никакъв ефект,затова ви моля да ми предложите някаква програма в която да пише по колко минути да тренирам на даденият уред и т.н.Моля ви помогнете ми![]()
Aз съм това което съм...
Първоначално написано от kykona
Какво искаш да стегнеш? Корем,бедра,дупе,крака?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
всичкокомплексно е .като цяло просто искам да тренирам но да следвам някаква програма
Aз съм това което съм...
Трябват ти 20 лева и две седмици. Копуваш си L-Carnitine (отзад пише как се използва,копува се от фитнес магазините) и тичкаш много на ден (поне 10км.(може 2 пъти по 5 например) ) и за 2 седмици си бомба!
нее неискам никакви продукти такива.както казах вече искам да тренирамПървоначално написано от iwancho
Aз съм това което съм...
Както казах много тичане иска... а и можеш да се запишеш на някакъв спорт - тенис на корт,волейбол,баскетбол...к квото си решиш.
и все пак други предложения
Aз съм това което съм...
е ти като се запишеш и инструктора/ката ще ти каже какво трябва ..Първоначално написано от kykona
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Почти навсякъде могат да ти направят индивидуална програма срещу 5-10-20 лв макс и първите два-три пъти можеш да тренираш с инструктор. Оттам нататък - сама![]()
а тези инстриктори не са ли скъпи![]()
Aз съм това което съм...
Тука отиваш и питаш, а и в нета може да видиш някоя програма, първия ден отиваш и правиш всичко, по малко, за да свикнат мускулите, вечерта пий нещо, че да нямаш голяма мускулна треска и така поне 2-3 седмици обикаляш из уредите само.
n00bs
Във всеки фитнес има инструктор попитай него .. Той ще ти обясни най-добре..
мерси на всички
Aз съм това което съм...
Питай там да ти направят някаква програма.....
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle