.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Много кофти .... Много се улях

Днес докато варвяхме заеднос момичето ми само мълчахме. И аз глупака почнах (вече страшно бесен ) да и казвам че няма да я излажа че искам да сам с нея и тем подобн. Докато го говорих я гледах и тя само се цупи и като и казах " Защо мислиш че ще те излажа има ли причина" ! Тогава тя каза само ами.. не и след това и казах искам да съм с теб а неиният отговор "Е нали си с мен" ..... до тук що годе добре но след това казах няма да те излажа мразя да не ми вярваш и тя каза "да да добре" (ама някак страно) .... Спестете си обидите спрямо мен осазнавам колко тапо сам се даржал но можете ли съвет как да се измъкна от тази ситуация какво да и кажа (Защото сам 100000000% сигурен че много я дразня)

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Като праиш бели ще си носиш последствията.. Докажи и че не я лъжеш !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти няма ли да спреш да пускаш теми свързани с гаджето ти всеки ден?!

Между другото в българския език съществува буквата "Ъ" и няма да е зле да я използваш!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Каквото си надробиш моето момче тоба ште си събаш
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

Между другото в българския език съществува буквата "Ъ" и няма да е зле да я използваш!!!
    +++ А и като имате толкова мноооого проблеми що не скъсате?! Така или иначе натам е тръгнало .. ти си мислиш, че я дразниш, пък тя не-знам-си-какво направила иии ... оф! Айде следващия път като се прибирате вземете да си говорите за някои филм примерно, че да не стават такива гафове.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paramour

+++ А и като имате толкова мноооого проблеми що не скъсате?! Така или иначе натам е тръгнало .. ти си мислиш, че я дразниш, пък тя не-знам-си-какво направила иии ... оф! Айде следващия път като се прибирате вземете да си говорите за някои филм примерно, че да не стават такива гафове.
    +1! Като имате проблеми - късайте!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от AniBG

+2

Като така вървят нещата защо не се разделите временно, за да разбереш дали я обичаш и ако не можеш без нея се съберете. Ако до тогава тя ти е простила, което ме съмнява

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Неграмотен си, ве.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Доста правилно си постъпил,тя кво на книга ли иска да го напишеш.Трябва понякога, да се държи тон на момиче.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми тя май много много не те иска, тъй че помисли си и за тоя случай

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Нормално е да ти загуби доверие след като предъвкваш една и съща тема толкова време. Това е знак за гузна съвест, а не начин да й докажеш нещо друго. Очаквай си последствията скоро, а ако ти се размине просто не отваряй същата страница дори, за да й се извиниш. С разтягане на локуми само ще си изпросиш белята...

Цитирай Първоначално написано от crazygirl13
    Цитирай Първоначално написано от AniBG

+2

Като така вървят нещата защо не се разделите временно, за да разбереш дали я обичаш и ако не можеш без нея се съберете. Ако до тогава тя ти е простила, което ме съмнява
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Доста правилно си постъпил,тя кво на книга ли иска да го напишеш.Трябва понякога, да се държи тон на момиче.
    Не го окуражавай. Трябва да се държи тон, но прочети какво е казал и си помисли дали не е бил жалък.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Не го окуражавай. Трябва да се държи тон, но прочети какво е казал и си помисли дали не е бил жалък.
    Жалкото в картинката е ,че въобще се опитва да й доказва и то с думи.Попадъл съм в същата ситуация(някой й беше казъл ,че съм курвар),не се опитвах с думи,ама въобще.След време (месец,месец и половина),тя сама прецени ,че са я подвели.Каза "Казаха ми ,че си курварин",а аз отговорих" Курварин съм,когато съм свободен".В живота с думи ,рядко се печели доверие,но с действия винаги...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си