.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Не ми се е случвало

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз пък седях на една спирка час и половина и накрая се оказа, че улицата е в ремонт и затова няма рейс. Така и не пътувах на рейс.

Имало едно време майка ми бе кондуктор. Висяла съм цифра време по спирките, докато мине ТОЧНО НЕЙНИЯ РЕЙС.

Така че тоя малоумен лаф с рейс ме дразни изключително много. Някак си с него се опитвате да успокоите наивните си душички, че принца на бял кон е съвсем близо и е въпрос на време докато ви намери, макар да знаете, че това няма да се случи.

Въпросът ти сега какъв е, че не схванах?
    Дали ни се е случвало един и същ човек да го харесаме няколко пъти или дали ни се е случвало по едно и също време да харесваме няколко души?
    ,евала,тва направи деня ми...
    По темата,ще ползвам друг лаф,който да надявам се,няма да дразни аудиторията - много риби има в морето
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
    Цитирай Първоначално написано от LoVe3e
    Един много болезнен път .....
    Продължил над 5 години..
    Moя три

Сещам се само за 1 случай - харесвах го половин година а той не ми обръщаше внимание.. накрая той взе да ме харесва, ходихме 4 месеца отрязах го и наскоро ми казаха че още ме харесва .. амаа нали знаете НАРАНИ ЕДИН МЪЖ ЗА ДА СТАНЕШ ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МУ ..

Супер фен
    С един ... но когато спрях да го търся аз и продължих напред - ме потърси,но беше късно ;] Все пак 2 години и нещо го чаках ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като малка много пъти
    Като голяма ... не знам.
    Аз принципно съм малко странна като стане дума за харесване, защото много рядко си харесвам някой наистина. В повечето случаи просто казвайм "Готин е", "Сладък е" и т.н. Да влагам чувства някъде до сега се е случвало само 2 пъти и 2-та пъти е било споделено
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    един път

Повече от фен
    Град
    плд
    Може би 2 пъти.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си