Проблемът ми са приятелките в училище. Незнам как да го обесня, но.. ние сме 4. Нека да ги наречем Е,Н,М и аз Д. Тъй като миналата година аз и Е бяхме в един клас, а М и Н бяха в друг, бяхме най-добри приятелки. Сега когато сме в един клас всичко се промени. Отначало бяхме 4. И до сега сме заедно, но Е и М все се делят от мене и Н.. все ни зарязват където и да сме.. когато ще излизат не ни викат да излизаме с тях. Ето примерно в петък.. прибирахме се от даскало, бяхме вземи мултимедията да гледаме филм на дъската.. Н и Е трябваше да върнат един разклонител. Н се ядоса и дойде и почна да ми вика че трябвали да върнат разклонителя (щот Е и М тръгнаха напред, а това беше след часовете) ии се ядоса и... и т.н. Е си беше направила прическа и почна много да се прави с нея, което е доста дразнещо.. почна да се мисли за много красива и т.н. ии какво стана... това беше в петък когато ги обсъждахме. Уж Н е най-добра фр с М, а М я зарязва отвсякъде заради Е... тва става супер гадно... Днес е понеделник.. кажете ми кво да прая... как да им кажа да спрат да говорят една за друга зад гарба и после пак да са заедно?!!? как да кажа на Е да вземе да си затвори устата, щот нещо много й знае напоследък... да спре да се прави на много красива иии т.н. да и кажа просто 2-3 думи да ме разбере, не чак да вземе да ми се развика и да ме задръсти...
2 ми проблем са момчетата от класа... всички много се отварят... много се лигавят и се подиграват на всички... ако някое момиче си намери приятел веднага почват да се подиграват... все м казваме " вие като сте такива как щще имате приятелки" ноо.. тва не помага.. кажете нещо което ще им затворя устата дайте някви съвети моля вии