- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 проблема ;[[
Проблемът ми са приятелките в училище. Незнам как да го обесня, но.. ние сме 4. Нека да ги наречем Е,Н,М и аз Д. Тъй като миналата година аз и Е бяхме в един клас, а М и Н бяха в друг, бяхме най-добри приятелки. Сега когато сме в един клас всичко се промени. Отначало бяхме 4. И до сега сме заедно, но Е и М все се делят от мене и Н.. все ни зарязват където и да сме.. когато ще излизат не ни викат да излизаме с тях. Ето примерно в петък.. прибирахме се от даскало, бяхме вземи мултимедията да гледаме филм на дъската.. Н и Е трябваше да върнат един разклонител. Н се ядоса и дойде и почна да ми вика че трябвали да върнат разклонителя (щот Е и М тръгнаха напред, а това беше след часовете) ии се ядоса и... и т.н. Е си беше направила прическа и почна много да се прави с нея, което е доста дразнещо.. почна да се мисли за много красива и т.н. ии какво стана... това беше в петък когато ги обсъждахме. Уж Н е най-добра фр с М, а М я зарязва отвсякъде заради Е... тва става супер гадно... Днес е понеделник.. кажете ми кво да прая... как да им кажа да спрат да говорят една за друга зад гарба и после пак да са заедно?!!?![]()
![]()
как да кажа на Е да вземе да си затвори устата, щот нещо много й знае напоследък... да спре да се прави на много красива иии т.н. да и кажа просто 2-3 думи да ме разбере, не чак да вземе да ми се развика и да ме задръсти...
![]()
2 ми проблем са момчетата от класа...всички много се отварят... много се лигавят и се подиграват на всички... ако някое момиче си намери приятел веднага почват да се подиграват... все м казваме " вие като сте такива как щще имате приятелки" ноо.. тва не помага.. кажете нещо което ще им затворя устата
дайте някви съвети моля вии
![]()
![]()
Ъъъ сори, но това Е отиди там, М там, Е я последва, М отиди на даскало, но Е и Н не отидоха и тн. много ме обърква... нищо не разбрах чесно казано, освен, че само те използват...![]()
добре ;д накратко.. докато М беше най-добра фр с Н, сега я заряза отвсякъде заради Е и вообще вече не и обръща внимание...Първоначално написано от ilko0214
1. за приятелките ти говорещи зад гърба е най-добре според мен да ги събереш някъде и да си поговорите кажи им че тва с говоренето зад гърба е мн детско не сте в детската градина все пак или пък ако искаш може да им предложиш да идете в парка или на питник да направите нещо необичайно което ще ви сплоти ровни се в нета и ще намериш идейки
2.а пък тия от твоя клас може да им затвориш устите като се зближиш с момчетата от класа за целта смей се на простотиите им включвай се когато си разговарят за нещо ходи при тях понякога
за момичетата: когато те обиждат се смей тва адски много ще ги издразнии първоначално ще те обиждат повече но после ще млъкнат
най-важното е да покажеш че си адски забавна и живота ти е песен смей се,усмихвай се,обичай себе си и се опитай да си мила и обичлива към останалите
1вия проГлем е ясен и прост за разбиране ...
Жените сте много завистливи същества, вие живеете на принципа
"Не е важно, на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле"
Вие завиждате, карате се, сдобрявате се след това, прегръщате се с лицемерни усмивки иии продължавате да се храните и поите взаимно зад гърба. 100% другите говорят зад твоя гръб и то неща дето едва ли ще ти харесат
И в моя клас е така, девойките са разделени на 3-4 групички иии се ругаят зад гърбовете, едните са фешънки, другите курви, третите зубарки и така, дукато при мъжете не е така
Мъжете сме стабилни хора, гледаме да си помагаме в трудни моменти и да работим в екип. В класа може да не се обичаме много, но не се делим, мъжката аудитория сме си мъжка аудитория, с изключение на един-двама путьовци, но навсякъде ги има такива :}
2рия проГлем:
Дръж се по-мъжки с мъжете, така те ще те възприемат като
"Един от тях" ии ще ти имат повече доверие и няма да ти надуват главата с простотии![]()
За приятелките, толкова са приятелки те, но с всички е така.
Относно проблем две. Яено има причина за да те наричат, обиждат и целят тъй ?
В моя клас също име едно "момиче" което е обект на подигравки и то напълно уместни.
но си направи мнение налиПървоначално написано от BabyBluee
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти също.. аз също..Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
а аз ще си направя още едничкоо..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
ами...да се запиша и аз освен,а...Първоначално написано от BabyBluee
![]()
по темата:нищо не разбрах но го прочетох,макар и не цялото![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз такива романи се отказвам да чета.. особено ако са написани по този начин.. ^^Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Макар,че го прочетох не разбрах почти нищо..Освен това,че "приятелките" ти са те отрязали..
*Само едно нещо ще ти кажа..Не са ти НИКАКВИ приятели..Не им обръщай внимание..Намери си други приятели..Излизай с други хора..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Спрете да използвате думи като "любов" и "приятелство" за такива лиготии. Това не е приятелство, а едно размотаване, твоите "дружки" само те пързалят, намери си нови.
Ей тва ме изкефи...как и го каза направоПървоначално написано от Concussion
![]()
подкрепям те напълно
![]()
=D>
Търси си нови приятели.Тея май не стават.![]()
тццц. ... аз нищо не ти разбрах .. много несвързано пишеш можеше и по-кратко с две думи да го кажеш така че всички да го разберем ...![]()
а другото което е те не са ти истински фр ако праат така,а тва за момчетата-съгласна съм с по горните мнения ...
Точно.Първоначално написано от Concussion
П.П.: От личен опит знам, че не е толкова лесно да зарежеш някого...