- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новият ми съсед.
Засяках се съвсем случайно преди няколко седмици с едно много сладко типче между първия и втория етаж. Слизах си пеша, а той се качваше към у тях си и, естествено, красотата, обаянието и чара му не останаха незабелязани от мен и го спрях да му се представя, ала бала, накрая се оказа, че от една година живее във входакой да знае
ТА, онзи ден духаше доста силен вятър, бях на терасата, прибирах си прането, обаче се оказа, че чаршафа ми и пантофата са ми хвръкнали през терасата. Надвесих се през терасата и първата ми мисъл беше да ида да си ги потърся от него.Избарах се в едно секси потниче, едни дънки, малко грим и отидох с останалата пантофа в ръка да си търся другата пантофа (която, както разбирате, грам не ме грее, че е хвръкнала).
Беше по-красив и очарователен и от Брат Пит по бельо.![]()
А пък снощи бях с торба боклук в ръка и по домашно облекло когато се засякохме долу на пейката.![]()
Подминах коша за боклук, понеже бях доста въодушевена, че го видях. Хи-хи-хи.
Та така. тамън оня ден мрънках на моите приятелки, че съм забравила кво е тва да харесваш някого и да ти стига само да го видиш, за да ти се оправи настроението.
Ииии, бях разказвала на моята приятелка за него, бяхме двете снощи като да хвърлям боклука и след като го поздравих направихме 4-5 крачки и тя вика тва е съседа,А? Знаеш ли как се усетих-по тембъра на гласа ти когато каза "Здравейте".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъм, много се радваме за теб... ама каква е целта на темата?![]()
Ми браво, радвайте си се ;дд
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
яко си навирила опашката обаче![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
яка тема!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Невероятна тема, следващия път напиши за някое яко куче дето живее на покрива на блока ти от 2 години.![]()
Какво чакаш? Покани го да излезете на по кафе![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
^ Неееее! Няма!
Така ми е хубаво.
Чудя се дали да направя един кекс или торта по-добре и да му я занеса? Кво ще кажете?
Ама не искам да го ядем заедно. Смисъл... не искам да го опознавам, искам просто да знам, че като се прибирам отнякъде или отивам до магазина има какво да ме накара да се усмихна.![]()
Вече след време ако се усетя, че съм хлътната достатъчно може и да предприема някакви други действия, ама за сега това положение ми допада. Забавно е.![]()
късмет тогава,макар че незнайно защо си мисля,че го харесваш!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Може и един секс.Първоначално написано от cherinka
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Определено на това най-много ще се зарадва.
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Мда,сигурна съм,че няма да откажеПървоначално написано от Doomcryer
![]()
бисквитена торта му направи ще те заобича и отгоре от онея стърготинки шоколадовите леле![]()
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Зарибявките със съседи са най-яки.Като в някакъв филм обаче.Мноо яко![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
току-що си намерих пантофата впрочем.в ъгъла на терасата
![]()
Предлагам темата да стане ВАЖНА!![]()
Сега сериозно,това е много хубаво и като цяло развитието на такова зараждащо се комшийство,може да прерастне в секс.След ,като толкова много те привлича е ясно ,че го желаешДано се оправите
![]()
Усещам, че тва ще е филма: Съседка за секс 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичеее отивай и го изнасилвай ... От това по хубаво не може да ти стане![]()
българския формат ще е:Първоначално написано от xxBloody666Tearsxx
комшиика за ибани
GTA Stunting
хиххи... късмет със съседа.![]()
и п0лека със секса.. опа кекса![]()
Е, евала.. Поне не е като онези дето се чудят как да заговорят някого и още повече ги е срам.Успех.
Хора много , Човеци малко !
супер развитие на тази така сърцераздирателна история...!!Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't