- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новият ми съсед.
Черинке, винаги искрено съм ти се радвала на темите и коментарите![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
ПП: Късмет със съседа, дано се ожените и имате 3 деца красиви като Брат Пит и надарени като Памела Антерсен.![]()
браво на теб,сега отиди на терасата и си метни прашките![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
E, кво?!
Той все едно няма сексапилни комшийки...
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.: Много се смях докато четох коментарите![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Яко си хлътналаДетска радост - бенгалски огън
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Черинке, като съм се хилила, сигурно си ме чула чак у вас.![]()
Вземи метни някоя и друга дрешка на неговата тераса и се яви с торта пред вратата по съблекло. Оправданието ти ще е вихърът, който е завеял гардероба ти у тях. Отново.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дам, хубаво е да има някой ,който да ти повдигне настроението ,когато го видиш ,без да очакваш нищо в замяна .![]()
Много ме зарадва темата ти! (особено това за сексапилните комшийки на гаджето ..
)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Хубаво е, че ти става готино като го видиш и че искаш да си се усмихваш~ и бла~ бла~ ...но точейки подобни небрежни лиги по съседчето, да не се окаже след време трънче в дупито... Като го видиш да се натиска с някоя яка мадама някъде около блока вместо да си се натискате двамцата, например?![]()
Girls: Cigarettes are only sexy in photographs!
iixixix mn zabavna temi4kaПървоначално написано от annabelJB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Готина тема, написана по готин начинУспех със съседа и да пишеш пак, че ми е интересно. Много яко описваш
![]()
нЕ бе глупостиПървоначално написано от Snickers
верото ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама черинке ти туко що не написа ли в темата за смс-ите, че имаш гадже бе душице![]()
Хора много , Човеци малко !
тва мн ме изкефиПървоначално написано от cherinka
![]()