.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Roma, Italia

Кое е най-глупавото нещо, ...

Кое е най-глупавото нещо, за което сте се карали с половинката си?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не знам, седя и гледам темата и празното поле, където се пишат постовете и не мога да се сетя за глупави неща, за/заради които да сме се карали. Явно само за сериозни неща се караме.
    Глупаво беше може би веднъж моята приятелка ми се обади и аз си я наричам на галено и изтипосах нещо от сорта на "мило", "скъпо мое", а той не разбра, че говоря с нея и после се напрай на интересен и много досадно ми зададе въпроса "кой беше ТОЯ" и затова се скарахме и все още не съм му казала с кого съм разговаряла! Щото не заслужава! Даже сега пак се ядосах като го разказвам! И дори не ми се вижда глупаво!

не се караме за глупави нешта защото и двамата знаем че няма смисъл
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Не знам, седя и гледам темата и празното поле, където се пишат постовете и не мога да се сетя за глупави неща, за/заради които да сме се карали. Явно само за сериозни неща се караме.
    Май и ние сме така. Най-глупаво ми се струва единствено това, че не довършваме споровете до край и след време пак се скарваме за същата тема, което си е изнервящо.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Когато неиска да яде,започне да ми се прави на тежка,започне да спори с мен,а знае ,че когато аз споря,съм прав и знам защо споря...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кой да е до прозореца в автобуса на връщане от София И естествено след няколко "Милооо,моля теее!!!" се съгласи аз да съм там
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Всяка следваща караница е по тъпа от предишната..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За кво ли не...
    От "Защо не ми се обади като се прибра?" през "Как можа да си облечеш суичар вместо риза" до "Политиката и управлението на България" Абсолютно разнообразие
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

С бившия не се карахме.Още ми е пред очите обаче как един път ми свигна лекааа скандалче за това,че съм сде била прибрала в 11,а съм му казала,че ще се прибирам в 10,при положение,че той по това време си глел мач у тях.Питах го дали е нормален и айде
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

за тва, че и двамата живеем в цигански махали
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Затова кой-кой обичал повече и защо не си е облякъл черната риза
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Град
    Roma, Italia
    А ние само за глупости се караме - защо не съм му звъннала; защо съм му звъняла -не му се говорело; защо съм била с такова голямо деколте (доста преувеличава, защото аз не нося големи деколтета); защо като сме заедно и един момент заспива и аз се чудя какво да правя,понеже ако го събудя само ще мрънка и ще недоволства; и все такива. Глупости са на пръв поглед, но всеки е прав за себе си да се цупи и да е недоволен. Макар, че нещата могат да се оправят с мирен разговор.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен
    М общо взето от едно малко нещо се тръгва и се стига до максималко натякване на пръмълчани неща

да почти всеки ден се изнервяме(защото не е точно скарване) за глупости,като например:не ми се е обадил,когато е казал че ще го направи.когато не съм си влезнала в скайпа а той ме е чакал,пълни глупости ,но важното е че се обичаме

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Кое е най-глупавото нещо, ...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Нека не я наричаме половинка, а временното забавление. Последният път и се скарах, че не лапа както трябва и само ми убива удоволствието. Ма, чак да сме се карали....
    Temet Nosce

벨야카

До сега не сме се карали нито веднъж Само на няколко пъти аз много му се разсърдвах защото дрънкаше простотии например веднъж ме удари по задника и един наш приятел му каза удари я по силно а той каза то с тая баница мислиш ли, че ще усети нещо А единствения път когато много шибано и гадно ми стана беше когато беше казал, че заради едно друго момиче ще ме зараже мен ама в последствие разбрах, че го е казал на базик Абе общо взето все простотии ама не сме се карали

Голям фен
    само за глупости се караме... аз: вчера цял ден не сме се чували той: изв мило нямах възможност /цялостно описание на деня/ аз: при добро желание можеш да намериш 1 минута /заядлив тон/
    той ми затваря и на следващия ден не ми звъни нарочно това ни е най-честия спор но мисля че е незначително

Цитирай Първоначално написано от umri
    Нека не я наричаме половинка, а временното забавление. Последният път и се скарах, че не лапа както трябва и само ми убива удоволствието. Ма, чак да сме се карали....
    Изгрубя.

мм.. ние дори сега се караме .. защо не съм му казала,че все още съм във Варна?! Лтф .. бахти лиготийте .. и се прай на г0лям инат "недей ми пиши.. " на баба ти в гъза! Като си пише с най добрата ми приятелка и,й говори мило .. си мисли,че ме дразни (не,че не го прави де,но .. ) мнг мразя кат се прави на интересен.

В колата.

Той: Ай да ходим в "Бизар" (кафе)
    Аз: Мило, ама там е гнусно...
    Той: Е да, ама е на мой приятел и имаме уговорка!
    Аз: Ама мило и той е гнусен...
    Той: Ами като си толкова гнуслива слизай от колата, че две седмици не е ходила на автомивка.....

Спря колата, слязох и си заминах супер бясна.... разбира се след това ми се обажда да ми се извинява, но уви.....

Още ми е смешно като се сетя!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Изгрубя.
    Е, аз си казвам какво беше. Има и още нещо, ама ептен ще изгрубея впредвид малолетната момичешка аудитория и затова ще го премълча.

Хаха, miishell тамън си викам евалата на тоя пич, докато не прочетох реда с извиненията.... еее
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от miishell
    В колата.

Той: Ай да ходим в "Бизар" (кафе)
    Аз: Мило, ама там е гнусно...
    Той: Е да, ама е на мой приятел и имаме уговорка!
    Аз: Ама мило и той е гнусен...
    Той: Ами като си толкова гнуслива слизай от колата, че две седмици не е ходила на автомивка.....

Спря колата, слязох и си заминах супер бясна.... разбира се след това ми се обажда да ми се извинява, но уви.....

Още ми е смешно като се сетя!!
    "Ама мило и той е гнусен..." Ох не уби ме честно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си