За сега май Калисто ми е фаоритка. Просто останалите казвате, че ще си осигурите добро образование, заплатена работа и т.н. ама тея неща не стават ей така. Темата е защото се събудих един ден, осъзнах, че минавам 19 и вече навлизам в живота доста сериозно. Винаги съм се вълнувала от образованието си, сега кандидатствам, но някак ми се вижда невъзможно далечно да си позволя къща за 200 000, да имам 4 деца, и сносна работа, за да мога д се издържам. Да речем ще уча до 24, после да си намеря работа, която да е постоянна, още 3, да забременея с първото дете и да се пусна в майчинство, още 2г., и ето вече съм на 29-30 и то с едно дете, просто не знам нещата как ще вървят. Искам след като се установя на работа вече да имам семейство, а не тпърва д го градя. Просто нещата с парите ми се виждат отчайващи. Искам хубава работа, но дали ще имам???

п.п. Да не ви изглеждам напълно отчаяна, имам си приятел, с който възнамеряваме да предприемаме по сериозни неща, вече живеем заедно повече от година. Идеални сме за семейство. Само трябва всеки да се устреми.

--------
Въпрос, на който май никой не отговорои - според вас, коя е най - заплатената работа, или поне топ 5 на добри заплати в бг и ако може левовете да кажете