Калисто, защо си показала само втория етаж?
Иначе и при мен се получава нещо подобно..
Жилище:
Точно в момента живея при баба и дядо в друг град, но това е само за лятото до към октомври месец. Иначе след месец и половина навършвам 18 години, и като подарък ще получа кола и апартамент в София. На приятелят ми родителите пък ще купят една страхотна къща в Бояна (не за рожденния ми ден разбира се), където смятаме да живеем. Затова когато вече е на наше разположение, което се очаква да се случи през есента някъде ще започнем да я обзавеждаме, и да се надяваме, до пролетта ще е готова. И ние имаме проект подобен на този на Калисто, само че нашия нонстоп се променя и засега няма да го поствам.
Образование и работа:
Честно казано, никога не съм искала да уча висше. Мечтая си да развия свой собствен бизнес. Идеи бол - салон за красота, магазин за дрехи или бельо, център за езиково обучение.. За сега клоня към последното, но бъдещето ще покаже. Когато идем в София ще бъда нещо като асистент-секретарка на бащата на моя приятел. Това ще бъде на първо време, за около шест месеца.
Не знам дали се брои, но много пъти съм ходила на езикови курсове в чужбина, и смятам да продължа и след това. Всеки език е прозорец към света, нали знаете.
Деца:
Аз самата съм част от многодетно семейство, докато гаджето ми е само дете. В началото аз исках едно, а той пет-шест но след като обсъдихме плюсовете и минусите решихме, че искаме две или три, като първото да бъде след около две години, но точно тук има безброй променливи.
А за близкото бъдеще плановете ми са следните: до октомври съм с баба и дядо, след това отивам в София, където ще работя и ще обзавеждам къща. След това ще ида на почивка и езиково обучение, след това вече се готвя да си отворя собствена фирма. Това е!
Доста изписах, но ми беше много полезно да седна и да си направя един план, че ми беше пълна каша в главата.