Пфф.. ми и аз незнам точно.Работата е там, че искам да се оправя със всичко сама без почти никаква помощ, дори и с парите.Ще гледам да си намеря някаква работа от, която да се печелят хубави пари и с времето да си намеря и апартамен в който да си живея сама и да съм си самостоятелна. Определено не планувам в бъдещето си да се женя или да имам деца.Само като чуя затова ии имам чувството, че ме вкарват в доживотен затвор. Обичам, да съм свободна да правя това което искам, без значение дали другите го одобряват или не. Което значи, че ако се оженя всичко тфа отива на вятъра.Да не говорим, че не си се представям, по цял ден да си седя вкъщи, да готвя и да се грижа за деца.Пфф..ужасс, напраоо ще откача.Затова с една дума тфа е просто изван плановете ми за бъдещето. Другото което е, искам спортна черна кола ии да е ацки бърза.Тфа е просто като моя мечта.Напраоо няяте си напредцтава колко мн съм запалена по колите!! Ии..общо взето.. ще си прая тфа което искам и ще разчитам почти изцало само на себе си. И без тфа до сега съм се оправяла сама, тка че съм свикнала и няя ми е толкоз трудно.Иначе за другите неща не съм мислила кой знае колко.. за тфа и няям пълна представа кфо искам да прая за вбъдеще. Но нещата по горе които казах, определено ще ги напрая.. ъъ без свадбата естетвено, за такова нещо неискам и да чувам!!