Здравейте, предполагам, че има стотици такива теми, но просто искам страничен съвет/мнение каквото и да е .. само да е нещо различно!
От известно време заглеждам един сладур. Наскоро почна работа като барман в една билярдна зала, в която кисна постоянно. Забелязах, че и той не е безразличен. Днес с една съученичка играхме билярд и понеже нямаше никой, а Т. отиде до WC той дойде при мен и ме заговори. Стана ми адски приятно направо на 7-мото небе дето се вика. Адски сладък е, забавен (съдя по разговора, който проведохме), всестранно развита личност (като мен) покани ме на кафе ала - бала и изгарям от желание да изляза с него, отдавна не бях усещала такова привличане към някой непознат .... НО имам приятел. Страхотно момче, супр мило и добро, държи се уникално добре с мен, но проумях, че това е единствената причина още да съм с него. Няма тръпка, нито привличане, общо взето го чувствам като най - добър приятел, но не и нещо повече ...
Моля, дайте няк'во странично мнение на мое място к'во бихне направили?! Дали да последвам желанията си .. или да запъвам на едно място, но на сигурно ...