.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

4-5 кг за месец

Имам около месец и нещо до морето и искам да сваля 4-5 кг.Ходя 2 пъти седмично на фитнес,не ям след 6 часа и гледам да се ограничавам в яденето на сладко и тестено,но мисля,че това няма да е достатъчно.Някой знае ли някаква подходяща диета,която обаче да не е много рязка,защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
    Ако искаш да промениш света започни от себе си!

Re: 4-5 кг за месец

Цитирай Първоначално написано от Just_me888
    защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
    знаем

Град
    в света на приключенията ..
    достатъчно е
    яж;спортувай
    не тъпчи джънк фууд
    и това е

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    тае бо :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на pinki

Имам около месец и нещо до морето и искам да сваля 4-5 кг.Ходя 2 пъти седмично на фитнес,не ям след 6 часа и гледам да се ограничавам в яденето на сладко и тестено,но мисля,че това няма да е достатъчно.Някой знае ли някаква подходяща диета,която обаче да не е много рязка,защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
    яяяя ама и аз съм така :P от 1.06 след 6 не ям, никакво тестено и сладко и повода е същия на 29.07 ще ходим на море с класа И аз искам да смъкна по 4-5кг на месец ама да видим и спортувам де , бягам поне по 3 пъти в седмицата и от днес започвам и коремни да правя
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз се опитва да отслабна с няколко кг до 1 юли и карам само на плодове и зеленчуци - без никакви тестени изделия! и без сладко/днес малко се издъних с един сладолед/.
    Карл Лагерфелд в едно интервю съветва да намалим движението до минимум, за да не изразходваме енергия и следователно нуждата от такава намалява. Единствените упражнения, които правя аз са коремните преси и чат-пат танцувам в къщи. За фитнес нямам достатъчно сили.

Спец за Just_me888 и TeenSpirit ще споделя как бях отслабнала преди2 год, смятам, че ще е полезно. Пак по същия начин спрях сладко(не напълно!!!) и тестено, хапвах повечко салатка, плодове и вс вече излизах да бягам по 15мин и на всеки 7 дена се претеглях, и вс път кантара се заковаваше на 1,5кг ПО-МАЛКО И за месец смъкнах 6кг! Така, че тр бъдем упорити
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Спец за Just_me888 и TeenSpirit ще споделя как бях отслабнала преди2 год, смятам, че ще е полезно. Пак по същия начин спрях сладко(не напълно!!!) и тестено, хапвах повечко салатка, плодове и вс вече излизах да бягам по 15мин и на всеки 7 дена се претеглях, и вс път кантара се заковаваше на 1,5кг ПО-МАЛКО И за месец смъкнах 6кг! Така, че тр бъдем упорити
    Значи щом аз съм спряла сладкото и тестеното напълно е почти сигурно, че ще отслабна... а и танцуването смятам,че може да замести бягането, + моите танци са по-така "лудички" Знам, че е до организъм, но аз нямам проблеми.

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Значи щом аз съм спряла сладкото и тестеното напълно е почти сигурно, че ще отслабна... а и танцуването смятам,че може да замести бягането, + моите танци са по-така "лудички" Знам, че е до организъм, но аз нямам проблеми.
    излизай да бягаш поне по 2 пъти седмично + танците (е виж за това не се бях сетила! Добра идея) + там по 2 пъти коремни преси и ще станем мацки

излизай да бягаш поне по 2 пъти седмично + танците (е виж за това не се бях сетила! Добра идея) + там по 2 пъти коремни преси и ще станем мацки
    Стискам палци

Аз се опитва да отслабна с няколко кг до 1 юли и карам само на плодове и зеленчуци - без никакви тестени изделия! и без сладко/днес малко се издъних с един сладолед/.
    Карл Лагерфелд в едно интервю съветва да намалим движението до минимум, за да не изразходваме енергия и следователно нуждата от такава намалява. Единствените упражнения, които правя аз са коремните преси и чат-пат танцувам в къщи. За фитнес нямам достатъчно сили.
    Ти така, ако ядеш само плодове и зеленчуци, ще си докараш йо-йо ефекта..
    Изключи сладко, тестено, чипсове и т.н., спри газираното, и СПОРТУВАЙ.
    Най-добре се отслабва и стяга със спорт!
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

teenspirit, ще "отслабнеш", но гледай другото лято да не пускаш и ти теми.

Не разбрахте ли, че НИЩО не трябва да се спира да се яде.. НИЩО! Нито тестено, нито сладко, ТРЯБВА да се яде. не може цял живот да ядеш като прасе и изведнъж да го спреш и да искаш да отслабнеш. Освен това в тестеното и сладкото се съдържат вещества, които са нужни за тялото за НОРМАЛНОТО му съществуване.
    Карате само на зеленчуци и плодове - тоест на вода и ГЛАД. Защото в зеленчуците повече от 50% е вода. Ами протеини, въглехидрати, МАЗНИНИ, фибри????
    И да допълня още нещо - когато си купувате нещо не гледайте колко калории съдържа, а колко ВЪГЛЕХИДРАТИ, защото не се дебелее от калориите, а от въглехидратите. Тоест може и да е 800 калории, но ако не са повечето въглехидрати (или ако са прости захари) ще се преработят за 30 мин. до час, а ако е 250-300 калории, но е въглехидрат, не стига, че ще ви е тежно, ами ще се обработва два пъти повече време.
    така, че тествено и въгледихрати два пъти седмично, общо 500 калории и нямате проблеми с отслабването.
    не си стресирайте тялото, защото си го връща тъпкано после. сега може и да не усетите, но ще видите колко ще съжалявате после.
    поне се осведомете малко

към автора на темата, вместо да караш да домати и краставици , виж какво писах по-горе

Супер фен Аватара на zero

Цитирай Първоначално написано от 130995
    защото бързото драстично отслабване води до бързо напълняване след това.
    знаем
    Незнаете ! Повярвай ми
    Ако отслабнеш бързо и се поддадеш на искушението
    отново да се тъпчиш и да ламтиш както никога досега - съм съгласен !
    Но ако хранителния режим се подържа и след като отслабнеш
    дълго време говоря за време не по-малко от 6 месеца
    да подържаш едни килограми след това много по-лесно
    ще балансираш с теглото
    Това е то .. хванеш ли се веднъж на хорото трябва да го
    играеш до край, освен ако не искаш да се връщаш още
    веднъж в началото, което си е двойно по-трудно
    Цялата работа е първо в храната а след това в спорта

Град
    Celence-умен човек!
    хора!спортувайте и ще засилите метаболизма

значи не е нужно пък съвсем да се лишаваш от сичко ... повече движения по добре пък и не е само заради тва да сваляш кила , хубаво е човек да има стегнато тяло ... затова след кат отслабнеш продължавай да си тренкаш

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично съм против диетите. Ще отслабнеш 5 кг, ще се лишаваш от сладко и тестено и след месец когато хапнеш тестено или сладко ще се лепне веднага. Аз съм за раделното хранене и спорта. Не са нужни диети, а разделно хранене от него се отслабва много. А спорта е основното за красиво тяло. Аз подържам форма с разделно ядене и тренирам йога и мога да се похваля с добро телосложение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    VODA plodove zelen4uci meso (da ne e tlusto) i qko spotruvane (i celta e da se izpotish maksimalno) uspehh :P

Навеличи се много ама много и отиди да тичаш на стадиона на най-горещото ( към 3-4 часа следобед ) !

Има ефект !!!

За един ден изгорих 1 КГ !! Повярвайте ми!

20 обиколки на стадиона с 3 блузи и един суйчър !

Айде поздрави от мен

Цитирай Първоначално написано от Uniqueness
    Навеличи се много ама много и отиди да тичаш на стадиона на най-горещото ( към 3-4 часа следобед ) !

Има ефект !!!

Айде поздрави от мен
    слънчев удар ли искаш да получи ?! а ти после като пи вода премери ли се пак.... ? и знаеш ли за 20 обиколки от нищото колко време няма да може да си мръдне задника.... нищо не става от рас!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA

Има ефект !!!

Айде поздрави от мен
    слънчев удар ли искаш да получи ?! а ти после като пи вода премери ли се пак.... ? и знаеш ли за 20 обиколки от нищото колко време няма да може да си мръдне задника.... нищо не става от рас!
    Тя ме пита как да отслабне ... А аз отговарям ...

Казвам си просто мнението... и това работи

Град
    Uniqueness
    всеки си изказва мнението
    нека и аз напиша моето
    това тичане с толкова много дрехи при 30 градуса и повече може да причини топлинен удар
    другото което е зле-кожата се запарва и съответно разваля ...
    трето-човек се обезводнява

тичай-това е чудесно
    но не в най-топлото време
    гледай да е преди обяд особено сега лятото
    иначе можеш да получиш слънчев удар
    най-малкото да ти стане много топло;да се обезводниш и да ти стане лошо ...

в тоя сезон най-подходящият спорт е плуването
    приятно;разхлаждащо и много раздвижващо и полезно ))

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Аз лично съм против диетите. Ще отслабнеш 5 кг, ще се лишаваш от сладко и тестено и след месец когато хапнеш тестено или сладко ще се лепне веднага.
    Ми аз така отслабнах и после не ми се лепна... Поне при мене, де. Всеки си е различен.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

Има ефект !!!

Айде поздрави от мен
    Потта е вода, а не мазнини, научете се. Този един кг си си го върнала с първата чаша вода след това. Само тичане помага за отслабването и топенето на мазнини, но това с увиването и потенето са пълни глупости.

миналото лято бях много отслабнала, от пролета до август бях смъкнала 15 кг, и бях станала 48 и след тва 45 обаче ся съм надебеляла и искам пак да стана 45 , ся съм 54 и аз за 2 месеца 10 кг трябва да сваля, щото септември да съм във форма и ми казаха, че само от плодове и зеленчуци щте стане, ама пък после ще си ги върна колкото и здравословно да се храня и то на никъде не върви или бързо и краткотрайно или бавно но сигурно

Има ефект !!!

Айде поздрави от мен
    ДА ДА хааххаахахахааххахахахах
    20 обиколки на стадион в 3-4 през деня О.0 смърт!

момче съм и съм пълничък... е не много ама тря там 4-5 кила да смъкна 3 дена правя лицеи 3 дена коремни и 3 дена бягане (последните 2 седмици нещо не ми е до бягане от тоя дъжд) кат се поопрай времето ще се върна в бягането а за сега лицеви и коремни... относно храната не се ограничавам особенно само тестото намалих или може да се каже почти не ям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си