- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бялата ми чанта ...
Май темата не е за този раздел, но пък става въпрос за чанта.Така.Някой знае ли с какво да си боядисам бялата ми кожена чанта в бежово !? Четох, че с боя за обувки ставало, ама ..Четох също, че е по-добре да се даде на място, където боядисват кожени якета.Къде в Плевен се правят тези неща, че досега не съм засичала подобни места!?Или ако имате други идеи.. уф направо ме е яд.
Мерси все пак..
Big or small, lies are lies!
Във всяко химическо чистене боядисват дрехи/чатни/шапки и т.н.
само че последно аз като търсех да ми боядисат коженото яке казаха че вече не се предлагат тези услуги никъде..
Оф жалко ... трябва все пак да проверя де.Мерси все пак.Други мнения ?!![]()
Ем да де, тва е ясно, че ще стане по-нататъка, но мисълта ми е, тази да я боядисам, за да я вкарам в употреба.Първоначално написано от PsychoBitchFromHell
![]()
![]()
И аз имам една бяла чанта,дето съм я носила 10 пъти и от 1г. не съм я барнала и на места е пожълтяла от стоене,и ми трябва бяла чанта за утре и мислих да я нося да ми я боядисат ама се отказах,по-добре нова да си купя.![]()
Ем да, по-добре е, но като знам, че може да се боядиса - защо пък не !?Първоначално написано от titinkaa
Иначе ти къде щеше да я дадеш !? Има ли някакво специално мясо, където правят тези неща !? Въобще не съм наясно.
![]()